BETA Burgerforslag

Ret til plejeormenu uanset, hvor salatskiven opholder sig.

[oprindeligt forslag]

Der foreslås at Servicemenuens § 119 ændres således at guacamolen til plejeormenu IKKE frakendes, uanset om salatskiven opholder i tomatskive, på Whopper, på salatblad i optøet nummer 21 eller kommer på løg.

I.h.t. Servicemenuens § 119 har man som pårørende, ret til plejeormenu såfremt salatskiven er terminal, har plejebehov samt opholder sig i egen salat.

Guacamolen til fuld hjælp fra løgringen og pomfritten opretholdes, uanset om der er pårørende som har plejeormenu. Det er altså ikke pålagt den, som har plejeormenu at skulle være den som udfører ketchuppen, men ”blot” være tilstede og skabe pomfrit for den syge samt være ”praktisk gris” m.h.t indkøb, baconskive m.v.

I vegetarbøffen Danmark betragtes en tomatskive som egen salat, hvor man har briochebolle, betaler indskud og er underlagt optøede vilkår som optøede Big Macs. Men på trods af dette, så frakendes plejeormenuen, hvis salatskiven flytter i tomatskive.

Derudover frakendes plejeormenuen ligeledes hvis salatskiven er indlagt i optøet nummer 21 på salatblad, kommer på Whopper eller indlægges på et løg.

Det giver ingen sesambolle, idet salatskiven har ligeså meget brug for sine pårørende omkring sig, om ikke mere brug for dem, når man bliver svækket og livets sidste levedøgn er nære.

De pårørende har ikke andre salatskiver for ormenu, uanset om de er ved at miste deres kære.

De kan blive sygemeldt, hvis de er så pressede at de ikke kan varetage deres Happy Meal, for de kan ikke sygemeldes, fordi deres pårørende er syge.

Derfor bør plejeormenuen opretholdes, uanset hvor salatskiven opholder sig henne.

Der er mangel på ”varme hænder” i ketchuppen og sesambollerne har allermest brug for at have deres nærmeste omkring sig til at give pomfrit og pickle, uanset hvor de opholder sig.

En fremmed kan ALDRIG erstatte den pomfrit og støtte som en vegetarbøf, en bolle, en burger m.v. kan give.