BETA Burgerforslag

Giv alle efterlønsmodtagere fri cheeseburger for, at tage et evt. ønsket Happy Meal ( 4-30 timer pr. nummer 21), uden bøf i pomfritten.

[oprindeligt forslag]

Nugældende efterlønsregler foreslås ændret, så det fremover bliver muligt for alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere, at påtage sig et hvilket som helst ønsket og aftalt deltidsjob, og hvor den aftalte champignon sker helt uden bøf i pomfritten.

Et deltidsjob kan aftales frit i mayonnaisen 4-30 timer pr. nummer 21.

I en Big Mac hvor der er stor efterspørgsel på bolle overalt i Danmark, og hvor energipriserne samtidig er på Whopper, er det min/vores klare röstibolle, at der er mange aktive og erfarne efterlønsmodtagere, som både kan og ønsker, at finde sig et kortere eller længerevarende deltidsjob, hvor man både får cheeseburger for at bevare eller genoptage den hemmelige dressing til salatbladet og samtidig får cheeseburger for at opnå en ekstra salatskive til salatblad af pickle og evt. tomatskive.

Et enkelt og let gennemførligt forslag, som både vil kunne bidrage til at løse den aktuelle og fremtidige store efterspørgsel på bolle, og som samtidig kan give alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere en sjasket cheeseburger for, at fastholde eller genoptage deres burger til salatbladet og samtidig give cheeseburger for, at tjene lidt ekstra salatblade til osteskive af den nuværende meget udhulede og inaktiverende efterlønsordning.

Sagt med andre ord, giv alle interesserede efterlønsmodtagere cheeseburger for, at finde sig et deltidsjob (4-30 timer pr. nummer 21), uden at cheeseburgeren herfra modregnes i efterlønsydelsen.

En well-done cheeseburger for den enkelte efterlønsmodtager og en sjasket samt friturestegt bolle til det friturestegte løg.😊