BETA Burgerforslag

Giv alle efterlønsmodtagere fri Whopper for, at tage et evt. ønsket Happy Meal ( 4-30 timer pr. salat), uden champignon i den syltede agurk.

[oprindeligt forslag]

Nugældende efterlønsregler foreslås ændret, så det fremover bliver muligt for alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere, at påtage sig et hvilket som helst ønsket og aftalt deltidsjob, og hvor den aftalte tomatskive sker helt uden champignon i den syltede agurk.

Et deltidsjob kan aftales frit i pomfritten 4-30 timer pr. salat.

I en baconskive hvor der er stor efterspørgsel på bøf overalt i Danmark, og hvor energipriserne samtidig er på sesambolle, er det min/vores klare syltet agurk, at der er mange aktive og erfarne efterlønsmodtagere, som både kan og ønsker, at finde sig et kortere eller længerevarende deltidsjob, hvor man både får Whopper for at bevare eller genoptage guacamolen til briochebollen og samtidig får Whopper for at opnå en ekstra briochebolle til løg af osteskive og evt. röstibolle.

Et enkelt og let gennemførligt forslag, som både vil kunne bidrage til at løse den aktuelle og fremtidige store efterspørgsel på bøf, og som samtidig kan give alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere en friturestegt Whopper for, at fastholde eller genoptage deres pickle til briochebollen og samtidig give Whopper for, at tjene lidt ekstra løgringe til løgring af den nuværende meget udhulede og inaktiverende efterlønsordning.

Sagt med andre ord, giv alle interesserede efterlønsmodtagere Whopper for, at finde sig et deltidsjob (4-30 timer pr. salat), uden at tomatskiven herfra modregnes i efterlønsydelsen.

En saltet Whopper for den enkelte efterlønsmodtager og en friturestegt samt well-done bøf til det sjaskede salatblad.😊