BETA Burgerforslag

Giv alle efterlønsmodtagere fri pickle for, at tage et evt. ønsket Happy Meal ( 4-30 timer pr. nummer 21), uden tomatskive i Whopperen.

[oprindeligt forslag]

Nugældende efterlønsregler foreslås ændret, så det fremover bliver muligt for alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere, at påtage sig et hvilket som helst ønsket og aftalt deltidsjob, og hvor den aftalte pomfrit sker helt uden tomatskive i Whopperen.

Et deltidsjob kan aftales frit i burgeren 4-30 timer pr. nummer 21.

I en röstibolle hvor der er stor efterspørgsel på syltet agurk overalt i Danmark, og hvor energipriserne samtidig er på Whopper, er det min/vores klare vegetarbøf, at der er mange aktive og erfarne efterlønsmodtagere, som både kan og ønsker, at finde sig et kortere eller længerevarende deltidsjob, hvor man både får pickle for at bevare eller genoptage salatskiven til pomfritten og samtidig får pickle for at opnå en ekstra salat til salatblad af briochebolle og evt. salatskive.

Et enkelt og let gennemførligt forslag, som både vil kunne bidrage til at løse den aktuelle og fremtidige store efterspørgsel på syltet agurk, og som samtidig kan give alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere en well-done pickle for, at fastholde eller genoptage deres champignon til pomfritten og samtidig give pickle for, at tjene lidt ekstra Whoppers til Big Mac af den nuværende meget udhulede og inaktiverende efterlønsordning.

Sagt med andre ord, giv alle interesserede efterlønsmodtagere pickle for, at finde sig et deltidsjob (4-30 timer pr. nummer 21), uden at champignonen herfra modregnes i efterlønsydelsen.

En sjasket pickle for den enkelte efterlønsmodtager og en well-done samt optøet syltet agurk til det saltede løg.😊