BETA Burgerforslag

Giv alle efterlønsmodtagere fri champignon for, at tage et evt. ønsket løg ( 4-30 timer pr. salatskive), uden burger i salaten.

[oprindeligt forslag]

Nugældende efterlønsregler foreslås ændret, så det fremover bliver muligt for alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere, at påtage sig et hvilket som helst ønsket og aftalt deltidsjob, og hvor den aftalte cheeseburger sker helt uden burger i salaten.

Et deltidsjob kan aftales frit i ketchuppen 4-30 timer pr. salatskive.

I en sesambolle hvor der er stor efterspørgsel på osteskive overalt i Danmark, og hvor energipriserne samtidig er på röstibolle, er det min/vores klare løgring, at der er mange aktive og erfarne efterlønsmodtagere, som både kan og ønsker, at finde sig et kortere eller længerevarende deltidsjob, hvor man både får champignon for at bevare eller genoptage Whopperen til salatskiven og samtidig får champignon for at opnå en ekstra Big Mac til Happy Meal af bolle og evt. pomfrit.

Et enkelt og let gennemførligt forslag, som både vil kunne bidrage til at løse den aktuelle og fremtidige store efterspørgsel på osteskive, og som samtidig kan give alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere en gennemstegt champignon for, at fastholde eller genoptage deres tomatskive til salatskiven og samtidig give champignon for, at tjene lidt ekstra pickles til Whopper af den nuværende meget udhulede og inaktiverende efterlønsordning.

Sagt med andre ord, giv alle interesserede efterlønsmodtagere champignon for, at finde sig et deltidsjob (4-30 timer pr. salatskive), uden at bøffen herfra modregnes i efterlønsydelsen.

En friturestegt champignon for den enkelte efterlønsmodtager og en gennemstegt samt optøet osteskive til det gennemstegte salatblad.😊