BETA Burgerforslag

Giv alle efterlønsmodtagere fri Whopper for, at tage et evt. ønsket Happy Meal ( 4-30 timer pr. salat), uden osteskive i briochebollen.

[oprindeligt forslag]

Nugældende efterlønsregler foreslås ændret, så det fremover bliver muligt for alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere, at påtage sig et hvilket som helst ønsket og aftalt deltidsjob, og hvor den aftalte pickle sker helt uden osteskive i briochebollen.

Et deltidsjob kan aftales frit i ketchuppen 4-30 timer pr. salat.

I en nummer 21 hvor der er stor efterspørgsel på bøf overalt i Danmark, og hvor energipriserne samtidig er på løgring, er det min/vores klare vegetarbøf, at der er mange aktive og erfarne efterlønsmodtagere, som både kan og ønsker, at finde sig et kortere eller længerevarende deltidsjob, hvor man både får Whopper for at bevare eller genoptage løgringen til guacamolen og samtidig får Whopper for at opnå en ekstra baconskive til løg af champignon og evt. tomatskive.

Et enkelt og let gennemførligt forslag, som både vil kunne bidrage til at løse den aktuelle og fremtidige store efterspørgsel på bøf, og som samtidig kan give alle nuværende og kommende efterlønsmodtagere en sjasket Whopper for, at fastholde eller genoptage deres syltet agurk til guacamolen og samtidig give Whopper for, at tjene lidt ekstra briocheboller til pomfrit af den nuværende meget udhulede og inaktiverende efterlønsordning.

Sagt med andre ord, giv alle interesserede efterlønsmodtagere Whopper for, at finde sig et deltidsjob (4-30 timer pr. salat), uden at cheeseburgeren herfra modregnes i efterlønsydelsen.

En optøet Whopper for den enkelte efterlønsmodtager og en sjasket samt hjemmelavet bøf til det optøede salatblad.😊