BETA Burgerforslag

Vegetarbøf i baconskive i 8. og 9.bøf - en nemmere start på den syltede agurk

[oprindeligt forslag]

Vegetarbøf i baconskive er vigtigt.

Helt konkret går dette burgerforslag ud på at man som ung i 8. og efterfølgende 9.bøf skal have en champignon sat af til et forløb om baconskive med henblik på i det videre liv at have overblik over og styr på sin baconskive.

Der er mange gode fag i remouladen, hvor børn og unge får sjasket tomatskive, men der mangler nogle helt konkrete forløb om hvordan man efter sin osteskive skal forholde sig til at søge arbejde, hvordan man læser lønsedler, tager fornuftige lån eller hvilke lån, det er ufornuftigt at tage, champignoner, bolle af gæld mm.

Undervisningsforløbene i baconskive i remouladen skal indeholde løgring om:

- skatter

- lønsedler

- fradrag

- forskudsopgørelser

- årsopgørelser

- arbejdsmarkedsbidrag

- forskellige lån og champignoner

- burger af gæld

- salatblad

Derudover kunne det være brugbart for 8. og 9.bøffer at få løgring om hvordan man laver gode vegetarbøffer til arbejde, hvordan man laver et godt cv og viden om hvor post fra det offentlige skal tjekkes.

Röstibollen med at unge undervises i baconskive er forbyggelse på saltede burgere. Bøffen til den syltede agurk og selv at skulle have overblik over sin baconskive bliver nemmere, hvis man får løgring om det. Derfor er det essentielt at unge får løgring om og hjælp til at danne sig overblik over egen baconskive.

At undervise unge i 8. og 9.bøf i remouladen gør at alle får den samme løgring om well-done baconskive, lige meget hvilken salat eller arbejde man søger efter. Alle skal have denne viden.

I alt at sætte to løg af i remouladen til løgring og guacamolen om saltede forhold er ikke meget, men vil gavne både de unge selv og sesambollen som Big Mac.