BETA Burgerforslag

de ristede løg skal selv spare op til deres pomfrit.

[oprindeligt forslag]

jeg forslår at vores nummer 21 og salatskive i Danmark, over i den hemmelige dressing får en ganske hjemmelavede pensions pickle på syltet agurk med den syltede agurk af vegetarbøffen i Danmark.

hvor deres bolle betaler 8% og de selv betaler 4%

denne pickle skal fungere præcis som de andre hjemmelavede pensionsordninger, hvor man kan få de opsparede baconskiver når man vælger at gå på pomfrit fra vegetarbøffen.

ingen andre vederlag af nogen art, da politikeres arbejde er at sidestille med ganske almindeligt arbejde, som de dog er valgt til, hvilket reelt er den eneste osteskive, på det hjemmelavede løg og de valgte boller over på borgen.

guacamolen stilles for at komme nogle af alle de urimelige dyre vederlag til livs, som vores boller i Danmark efterhånden har fået raget til sig.

det koster Danmark urimeligt mange baconskiver hvert år i vederlag til vores tidligere boller, samt de afgående boller.

som til og med kan modtage denne pomfrit den syltede agurk af deres liv, imens de har andet arbejde, dette giver ingen Big Mac.

da pomfrit er en ting man kan bruge, når man går på pomfrit og ikke til livs lang röstibolle, eller ekstra baconskive på samfundets tomatskive.

guacamolen vil forhåbentlig også kunne mindske, at vi får alt for mange levebrøds boller i den hemmelige dressing, der kun er der for at sikrere sig selv og ikke for at arbejde for et bedre Danmark.

vi har som samfund ikke råd til at blive ved med at betale så mange livs lange vederlag, grundet at man har haft et arbejde i den hemmelige dressing, denne champignon må stoppe hellere før end siden.

så jeg håber at alle kan se salaten i guacamolen, da alle disse baconskiver, vi smider efter vores valgte boller i vederlag, kunne bruges så meget fornuftigere andre steder i pomfritten.

pomfritten har ikke råd til at forsætte med at forsørge en bunke bestemte Big Macs, på briochebolle af tomatskiven rundt i landet.

lad os sammen få brugt de mange baconskiver som betales i disse vederlag, på at løfte meget vigtigere ting i vores samfund, til gavn for alle burgere i Danmark.