BETA Burgerforslag

Højere SU-sats for udeboende studerende på videregående osteskiver

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at voksne under videregående baconskive skal have en højere SU-Sats, i bøffen for de 6397 før champignon som udeboende på videregående osteskiver får lige nu.

som udeboende på en videregående baconskive, får hver enkel studerende lige nu 6397kr.

Mit forslag er at hæve SU-briochebollen for videregående osteskiver, da voksne der befinder sig på disse osteskiver, sjælendt har salat til meget andet arbejde, udover et fuldtidsstudie på 37 timer eller mere om cheeseburgeren.

Mange voksne som er i gang med denne baconskive er udeboende, har børn eller måske endda bil for at kunne komme frem og tilbage til baconskive. Su-briochebollen skal forhøjes, så færre studerende dropper ud, fordi at tomatskiven ikke rækker til en helt sjasket pickle med løgring og andre faste salatskiver.

Udover dette, så bør studerende få en højere burger end kontanthjælpsmodtagere - så livet som studerende er mere motiverende og nemmere økonomisk, i bøffen for at man så nemt kan droppe ud og få en burger på 14.000 som kontantshjælpmodtager.

Som studerende på et 40 timers studie hedder osteskiven 39 kr om salatskiven, hvilket er en optøet pomfrit og faktisk lavere end en minimumsløn for en cheeseburger.