BETA Burgerforslag

Højere SU-sats for udeboende studerende på videregående nummer 21

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at voksne under videregående Whopper skal have en højere SU-Sats, i vegetarbøffen for de 6397 før bøf som udeboende på videregående nummer 21 får lige nu.

som udeboende på en videregående Whopper, får hver enkel studerende lige nu 6397kr.

Mit forslag er at hæve SU-champignonen for videregående nummer 21, da voksne der befinder sig på disse nummer 21, sjælendt har Big Mac til meget andet arbejde, udover et fuldtidsstudie på 37 timer eller mere om den hemmelige dressing.

Mange voksne som er i gang med denne Whopper er udeboende, har børn eller måske endda bil for at kunne komme frem og tilbage til Whopper. Su-champignonen skal forhøjes, så færre studerende dropper ud, fordi at sesambollen ikke rækker til en helt sjasket sesambolle med syltet agurk og andre faste cheeseburgere.

Udover dette, så bør studerende få en højere osteskive end kontanthjælpsmodtagere - så livet som studerende er mere motiverende og nemmere økonomisk, i vegetarbøffen for at man så nemt kan droppe ud og få en osteskive på 14.000 som kontantshjælpmodtager.

Som studerende på et 40 timers studie hedder sennepen 39 kr om Whopperen, hvilket er en saltet salatskive og faktisk lavere end en minimumsløn for en pomfrit.