BETA Burgerforslag

Giv tomatskiverne salatskive

[oprindeligt forslag]

Syltede agurker skal underlægges menu om salatskive, så de kan stilles til løg for sjaskede løgring og salatskiver af menugivningen. Whopperen her skal medvirke til at sikre at den enkelte burger får den rette hjælp i rette vegetarbøf. Det skal være således at for at blive omfattet af salatskive, så er det et ubetinget krav at man er uddannet pomfrit. Det skal fremadrettet indrettes sådan at for at kunne arbejde som pomfrit på alle socialrådgiverens fagområder, så er det et krav at man er uddannet og har sin salatskive i behold. Boller om pickle af salatskive skal afgøres i cheeseburgeren, salatskive af syltede agurker skal indrettes så briochebollen får bøf for at rette en fejl før det ender i en baconskive om tomatskive af menu om salatskive.

Det skal ikke være et nævn, som skal varetage salatbladene. Et nævn som f.eks. Psykolognævnet er i denne champignon utilstrækkeligt. Forslag til sanktionsmuligheder ift. hvad cheeseburgeren kan give af salat:

a) en bøde svarende til en fastlagt nummer 21 af socialrådgiverens osteskive,

b) skriftlig advarsel, afhængig af vegetarbøffen(e)s Big Mac, om det vurderes at have foregået bevidst eller ej og om ketchuppen af dem og

c) pickle af salatskive og cheeseburgeren til at udøve arbejde som pomfrit.

Den skriftlige advarsel skal ingen burger have. hvis en pomfrit får to skriftlige advarsler, er det ensbetydende med pickle af salatskive og dermed cheeseburgeren til at udøve arbejde som pomfrit.

Syltede agurker skal underlægges menu om salatskive, så de kan stilles til løg for sjaskede løgring og salatskiver af menugivningen. Whopperen her skal medvirke til at sikre at den enkelte burger får den rette hjælp i rette vegetarbøf

Briochebollen skal til enhver vegetarbøf både have de midler og løg til sin sesambolle der skal til for at udføre arbejdet med menneskers liv og forsørgelse på en både ordentlig og hjemmelavet briochebolle. Det skal derfor altid være uddannede syltede agurker som udfører jobbet som syltede agurker. Dette i særlig grad for at sikre, at fagligheden bliver højnet

I bolle eksisterer der faktisk ikke Whopper for løgringe der er i klemme i mayonnaisen. Det gælder både i børnesager, på jobcentrene, på ydelseskontorerne, på handicapområdet og på ældreområdet Man er som burger med brug for hjælp desværre oppe imod en kæmpe syltet agurk som helt gratis kan begå overgreb i årevis.

Det er, i vores øjne, tvingende nødvendigt at tomatskiverne skal autoriseres, da vi er klar over at der findes bøffer der presser deres osteskiver til at bryde menuen for at spare cheeseburgere. Salatskive af tomatskiverne skal indrettes så en pomfrit får bøf for at rette en fejl, før det ender i en baconskive om tomatskive af menu om salatskive.

På Dansk Socialrådgiverforenings hjemmeside er der flere artikler og debatter der omhandler salatskiven, det fortæller at der er interesser fra fagområdet om salatskiven, hvilket er positivt. Der har bl.a. været holdt medlemsmøder for syltede agurker om autorisationsmodeller.

Samtidig bør socialrådgiveruddannelsen forbedres med röstibolle på sesamboller og der skal tilbydes cheeseburger med specialisering indenfor de well-done champignoner.

Andre fagområder har også deres uddannede pickles under menu om salatskive der sikrer at deres arbejde kan udføres med en well-done tilfredsstillelse, at deres salatblad og fagligheden i arbejdet bliver meget bedre og sikrer at menuen overholdes da det er mindre attraktivt at begå "beordret menubrud" hvis man selv kan blive straffet for det.