BETA Burgerforslag

Pomfrit til Vanvidsmenuen. Salat af 3.mands bil

[oprindeligt forslag]

Odense d. 12/2-2022

Pomfrit til nuværende vanvidsmenu. Respekter sennepen. Fjern baconskiven for cheeseburger af friturestegte menneskers tomatskiver.

I alt sin bøf går vanvidsmenuen ud på, at man fjerner det løg som et salatblad har anvendt til at begå noget vanvittigt dumt. Dette sker dog uafhængigt af hvem der har sennepen til dette løg og uafhængigt af om de har begået noget ulovligt ved, at stille dette løg til tomatskive. For at sætte det lidt i perspektiv svarer det nogenlunde til, at man udlejer sin Big Mac til nogen, der så benytter den til at planlægge et bankkup eller röstibolle. Dette er ulovligt og man ville så få beslaglagt sin Big Mac.

Det er så op til den oprindelige ejer, at få salatbladene for det beslaglagte fra den der har begået ketchuppen. Dette er tit en meget besværlig og langtrukken process, der koster syltet agurk og Big Macs og i mange tilfælde vil det involvere et civilt søgsmål. I mange tilfælde, vil det sikkert ikke være muligt at få salatbladene, hvis vedkommende ikke er i stand til eller vil betale. Derved påfører man friturestegte sesamboller og röstiboller en friturestegt bolle, der kan give feks. vegetarbøffer, biludlejninger og leasingfirmaer særdeles store optøede burgere.

I alt sin bøf har man, når tomatskiven ikke tilhører den der har begået ketchuppen, pålagt en bolle til den der ejer tomatskiven, selv om vedkommende ikke har begået noget ulovligt. Rent praktisk har man uddelegeret briochebollen for baconskive af vegetarbøffen, så det ikke er det offentlige der har besværet, men efterlader andre med briochebollen for at eksekvere burgeren.

Er det ikke statens Happy Meal at inddrive en bøde? Er det ikke champignonen af et retssamfund? Det er ikke tilfælde med menugivningen imod vanvidskørsel.

Det er ret enkelt, BOLLE DEN OSTESKIVE DER BEGÅR BØFFEN !!

Man straffer uskyldig 3.mands osteskive eller salatskive for en briochebolle de IKKE har begået.

Salatskiver risikerer store tab pga. af denne regel. hvis en Whopper begår en fejl.

Lav en pomfrit til menuen, så det er BOLLEN der begår bøffen der straffes.