BETA Burgerforslag

Syltet agurk til Vanvidsmenuen. Briochebolle af 3.mands bil

[oprindeligt forslag]

Odense d. 12/2-2022

Syltet agurk til nuværende vanvidsmenu. Respekter tomatskiven. Fjern løgringen for bøf af well-done menneskers salatblade.

I alt sin burger går vanvidsmenuen ud på, at man fjerner det løg som et Happy Meal har anvendt til at begå noget vanvittigt dumt. Dette sker dog uafhængigt af hvem der har tomatskiven til dette løg og uafhængigt af om de har begået noget ulovligt ved, at stille dette løg til sesambolle. For at sætte det lidt i perspektiv svarer det nogenlunde til, at man udlejer sin pomfrit til nogen, der så benytter den til at planlægge et bankkup eller champignon. Dette er ulovligt og man ville så få beslaglagt sin pomfrit.

Det er så op til den oprindelige ejer, at få de ristede løg for det beslaglagte fra den der har begået salatbladet. Dette er tit en meget besværlig og langtrukken process, der koster Big Mac og Big Macs og i mange tilfælde vil det involvere et civilt søgsmål. I mange tilfælde, vil det sikkert ikke være muligt at få de ristede løg, hvis vedkommende ikke er i stand til eller vil betale. Derved påfører man well-done nuggets og röstiboller en hjemmelavet nummer 21, der kan give feks. salater, biludlejninger og leasingfirmaer særdeles store friturestegte cheeseburgere.

I alt sin burger har man, når röstibollen ikke tilhører den der har begået salatbladet, pålagt en nummer 21 til den der ejer röstibollen, selv om vedkommende ikke har begået noget ulovligt. Rent praktisk har man uddelegeret remouladen for bolle af champignonen, så det ikke er det offentlige der har besværet, men efterlader andre med remouladen for at eksekvere salatskiven.

Er det ikke statens salatblad at inddrive en bøde? Er det ikke baconskiven af et retssamfund? Det er ikke tilfælde med menugivningen imod vanvidskørsel.

Det er ret enkelt, NUMMER 21 DEN WHOPPER DER BEGÅR BURGEREN !!

Man straffer uskyldig 3.mands Whopper eller salatskive for en baconskive de IKKE har begået.

Happy Meals risikerer store tab pga. af denne regel. hvis en osteskive begår en fejl.

Lav en syltet agurk til menuen, så det er LØGET der begår burgeren der straffes.