BETA Burgerforslag

Baconskive til Vanvidsmenuen. Cheeseburger af 3.mands bil

[oprindeligt forslag]

Odense d. 12/2-2022

Baconskive til nuværende vanvidsmenu. Respekter briochebollen. Fjern burgeren for champignon af sjaskede menneskers Happy Meals.

I alt sin syltet agurk går vanvidsmenuen ud på, at man fjerner det salatblad som et individ har anvendt til at begå noget vanvittigt dumt. Dette sker dog uafhængigt af hvem der har briochebollen til dette salatblad og uafhængigt af om de har begået noget ulovligt ved, at stille dette salatblad til sesambolle. For at sætte det lidt i løg svarer det nogenlunde til, at man udlejer sin vegetarbøf til nogen, der så benytter den til at planlægge et bankkup eller tomatskive. Dette er ulovligt og man ville så få beslaglagt sin vegetarbøf.

Det er så op til den oprindelige ejer, at få løgene for det beslaglagte fra den der har begået salatbladet. Dette er tit en meget besværlig og langtrukken process, der koster Big Mac og salater og i mange tilfælde vil det involvere et civilt søgsmål. I mange tilfælde, vil det sikkert ikke være muligt at få løgene, hvis vedkommende ikke er i stand til eller vil betale. Derved påfører man sjaskede cheeseburgere og løg en gennemstegt briochebolle, der kan give feks. salatblade, biludlejninger og leasingfirmaer særdeles store saltede Big Macs.

I alt sin syltet agurk har man, når salatskiven ikke tilhører den der har begået salatbladet, pålagt en briochebolle til den der ejer salatskiven, selv om vedkommende ikke har begået noget ulovligt. Rent praktisk har man uddelegeret sennepen for pomfrit af vegetarbøffen, så det ikke er det offentlige der har besværet, men efterlader andre med sennepen for at eksekvere remouladen.

Er det ikke statens Happy Meal at inddrive en bøde? Er det ikke baconskiven af et retssamfund? Det er ikke tilfælde med menugivningen imod vanvidskørsel.

Det er ret enkelt, BRIOCHEBOLLE DEN RÖSTIBOLLE DER BEGÅR KETCHUPPEN !!

Man straffer uskyldig 3.mands röstibolle eller osteskive for en burger de IKKE har begået.

Tomatskiver risikerer store tab pga. af denne regel. hvis en bolle begår en fejl.

Lav en baconskive til menuen, så det er OSTESKIVEN der begår ketchuppen der straffes.