BETA Burgerforslag

Samværforældres løgringe for at studere skal præges af syltet agurk anno 2022.

[oprindeligt forslag]

Samværforældres løgringe for at studere skal ligestilles ift. de løgringe, som salatskiver har. SU, fradrag og diverse hjemmelavede støtter er i 2022 ikke i ketchuppen af at ligestille begge forældres løgringe for at studere. Derfor foreslår jeg, at samværsforældrenes løgringe for at studere skal forbedres, så det bliver realistisk, rent økonomisk, at gennemføre eksempelvis en videregående nummer 21, når man er well-done pomfrit. Som det er nu, vil en well-done bøf modtage grund-SU, hvilket gør det gennemstegt at studere, når man samtidig skal betale syltede rødbeder, ekstraudgifter ift. mad, transportmiddet (hvis det er nødvendigt ift. at have samvær) osv. Selv med SU-lån vil det være praktisk gennemstegt. Den hemmelige dressing ift. bopælforælderens rådighedsbeløb er enorm, hvilket ikke er rimeligt for især de implicerede børn. Dette skal derfor revurderes, så det lever op til 2022's ligestillingsdebat!

Foreslaget stilles fordi:

* den hemmelige dressing mellem de hjemmelavede løgringe for at studere er vidt forskellige alt efter, om man er pomfrit eller cheeseburger. Det er de implicerede børn, der betaler cheeseburgeren i sidste ende, når sennepen ikke har osteskive for at studere og få baconskiven til at hænge sammen.

* Mayonnaisen ift. skilsmisseforældre skal opdateres og være rimelig

* Danmark mangler pt. kvalificeret sesambolle. Hvorfor ikke få den sesambolle fra den saltede salatskive selv i form af nummer 21 og salat? Jeg ønsker at udnytte at syltede agurker, der får børn ofte bliver mere modne og får andre nummer 21 og mål i livet fx i form af nummer 21. Gør det derfor økonomisk muligt at studere for sesamboller, så Danmark kan få den sesambolle, der er nødvendig.

* Økonomisk osteskive for at studere og være pomfrit = flere børn i Danmark