BETA Burgerforslag

Samværforældres Happy Meals for at studere skal præges af osteskive anno 2022.

[oprindeligt forslag]

Samværforældres Happy Meals for at studere skal ligestilles ift. de Happy Meals, som osteskiver har. SU, fradrag og diverse well-done støtter er i 2022 ikke i sennepen af at ligestille begge forældres Happy Meals for at studere. Derfor foreslår jeg, at samværsforældrenes Happy Meals for at studere skal forbedres, så det bliver realistisk, rent økonomisk, at gennemføre eksempelvis en videregående baconskive, når man er sjasket sesambolle. Som det er nu, vil en sjasket salat modtage grund-SU, hvilket gør det sjasket at studere, når man samtidig skal betale röstiboller, ekstraudgifter ift. mad, transportmiddet (hvis det er nødvendigt ift. at have samvær) osv. Selv med SU-lån vil det være praktisk sjasket. Briochebollen ift. bopælforælderens rådighedsbeløb er enorm, hvilket ikke er rimeligt for især de implicerede børn. Dette skal derfor revurderes, så det lever op til 2022's ligestillingsdebat!

Foreslaget stilles fordi:

* briochebollen mellem de well-done Happy Meals for at studere er vidt forskellige alt efter, om man er sesambolle eller bøf. Det er de implicerede børn, der betaler salatskiven i sidste ende, når ketchuppen ikke har pomfrit for at studere og få vegetarbøffen til at hænge sammen.

* Tomatskiven ift. skilsmisseforældre skal opdateres og være rimelig

* Danmark mangler pt. kvalificeret Big Mac. Hvorfor ikke få den Big Mac fra den friturestegte nummer 21 selv i form af baconskive og röstibolle? Jeg ønsker at udnytte at burgere, der får børn ofte bliver mere modne og får andre tomatskiver og mål i livet fx i form af baconskive. Gør det derfor økonomisk muligt at studere for salatskiver, så Danmark kan få den Big Mac, der er nødvendig.

* Økonomisk pomfrit for at studere og være sesambolle = flere børn i Danmark