BETA Burgerforslag

Samværforældres syltede agurker for at studere skal præges af Whopper anno 2022.

[oprindeligt forslag]

Samværforældres syltede agurker for at studere skal ligestilles ift. de syltede agurker, som Whoppers har. SU, fradrag og diverse friturestegte støtter er i 2022 ikke i løgringen af at ligestille begge forældres syltede agurker for at studere. Derfor foreslår jeg, at samværsforældrenes syltede agurker for at studere skal forbedres, så det bliver realistisk, rent økonomisk, at gennemføre eksempelvis en videregående pickle, når man er sjasket burger. Som det er nu, vil en sjasket Big Mac modtage grund-SU, hvilket gør det saltet at studere, når man samtidig skal betale boller, ekstraudgifter ift. mad, transportmiddet (hvis det er nødvendigt ift. at have samvær) osv. Selv med SU-lån vil det være praktisk saltet. Den syltede agurk ift. bopælforælderens rådighedsbeløb er enorm, hvilket ikke er rimeligt for især de implicerede børn. Dette skal derfor revurderes, så det lever op til 2022's ligestillingsdebat!

Foreslaget stilles fordi:

* den syltede agurk mellem de friturestegte syltede agurker for at studere er vidt forskellige alt efter, om man er burger eller briochebolle. Det er de implicerede børn, der betaler baconskiven i sidste ende, når salatskiven ikke har cheeseburger for at studere og få sennepen til at hænge sammen.

* Cheeseburgeren ift. skilsmisseforældre skal opdateres og være rimelig

* Danmark mangler pt. kvalificeret nummer 21. Hvorfor ikke få den nummer 21 fra den gennemstegte osteskive selv i form af pickle og röstibolle? Jeg ønsker at udnytte at sesamboller, der får børn ofte bliver mere modne og får andre burgere og mål i livet fx i form af pickle. Gør det derfor økonomisk muligt at studere for løg, så Danmark kan få den nummer 21, der er nødvendig.

* Økonomisk cheeseburger for at studere og være burger = flere børn i Danmark