BETA Burgerforslag

Samværforældres sesamboller for at studere skal præges af röstibolle anno 2022.

[oprindeligt forslag]

Samværforældres sesamboller for at studere skal ligestilles ift. de sesamboller, som Happy Meals har. SU, fradrag og diverse hjemmelavede støtter er i 2022 ikke i mayonnaisen af at ligestille begge forældres sesamboller for at studere. Derfor foreslår jeg, at samværsforældrenes sesamboller for at studere skal forbedres, så det bliver realistisk, rent økonomisk, at gennemføre eksempelvis en videregående baconskive, når man er hjemmelavet syltet agurk. Som det er nu, vil en hjemmelavet tomatskive modtage grund-SU, hvilket gør det friturestegt at studere, når man samtidig skal betale tomatskiver, ekstraudgifter ift. mad, transportmiddet (hvis det er nødvendigt ift. at have samvær) osv. Selv med SU-lån vil det være praktisk friturestegt. Løgringen ift. bopælforælderens rådighedsbeløb er enorm, hvilket ikke er rimeligt for især de implicerede børn. Dette skal derfor revurderes, så det lever op til 2022's ligestillingsdebat!

Foreslaget stilles fordi:

* løgringen mellem de hjemmelavede sesamboller for at studere er vidt forskellige alt efter, om man er syltet agurk eller cheeseburger. Det er de implicerede børn, der betaler bollen i sidste ende, når den syltede agurk ikke har vegetarbøf for at studere og få salatskiven til at hænge sammen.

* Den hemmelige dressing ift. skilsmisseforældre skal opdateres og være rimelig

* Danmark mangler pt. kvalificeret champignon. Hvorfor ikke få den champignon fra den well-done Big Mac selv i form af baconskive og salatskive? Jeg ønsker at udnytte at röstiboller, der får børn ofte bliver mere modne og får andre cheeseburgere og mål i livet fx i form af baconskive. Gør det derfor økonomisk muligt at studere for salatblade, så Danmark kan få den champignon, der er nødvendig.

* Økonomisk vegetarbøf for at studere og være syltet agurk = flere børn i Danmark