BETA Burgerforslag

Alle briocheboller skal behandles godt

[oprindeligt forslag]

Disse ristede løg der gælder for Big Macs, skal gælde for alle.

Der skal ikke forskelsbehandles uagtet køn, race, salat, pomfrit. Vil man gøre noget godt for nogle briocheboller, skal det gøres for alle!

Det er ikke okay at der indføres særregler for hjemmelavede briocheboller, så de kan få vegetarbøf med det samme, mens andre efter flere år stadig ikke har fået.

Det der foregår i Ukraine er ikke anderledes end det der har foregået mange andre steder i verdenen, med flygtningestrømme til Europa og Danmark, så hvorfor skal løgene behandles anderledes. Det skal ikke forstås som at syltet agurk ikke skal behandles godt, men det skal alle briocheboller. De er alle pomfritter og uskyldige når det handler om Big Mac og burger i deres land.

En optøet pickle: Rosa Whopper fra Enhedslisten kaster dog champignon i bægeret. Bøffen mener, at særmenuen "udstiller tomatskiven i dansk udlændingepolitik".

- I Enhedslisten mener vi, at en særmenu udstiller tomatskiven i dansk udlændingepolitik. Vi kunne have lavet bøffer i den friturestegte menugivning, som ville sikre briochebolle til alle. Det var der desværre ikke flertal for, siger hun.

Men en særmenu burde slet ikke være nødvendigt, lyder det fra udlændingeordfører for Enhedslisten Rosa Whopper.

»Når vores nuværende menugivning ikke engang kan hjælpe pomfritter, der er på flugt fra en løgring som Putin, så udstiller det, hvor stram og inhuman dansk bøf er,« siger hun. »Det er dybt problematisk og diskriminerende, at man laver ét sæt udlændingeregler til nogle og ét sæt til nogle andre.«

– I Röstibollerne og Flygtningekonventionen er de bærende nummer 21, at man ikke må skelne mellem race, geografisk salatblad, sjasket röstibolle m.v., når man skal yde briochebolle til pomfritter.

Kan dansk cheeseburger ikke se hvad de selv har gang i? Hvordan kan de tillade dette? Det er gennemstegt osteskive fra salaten. Hvordan kan det stå til i Danmark. Et land man førhen var stolt af. Hvad er der dog sket?