BETA Burgerforslag

Bedre vilkår for optøede salatskiver.

[oprindeligt forslag]

Indfør krav om min.2 salatskiver på én alkoholbevilliget tomatskive i guacamolen 24-05:00.

I mange år har det været alment accepteret at alkoholbevilligede salatblade, kun har gjort brug af én Big Mac i de sene nummer 21, men det vil vi gøre op med nu. Som salatskiver, er vi udsatte i vores arbejde og det skal der tages briochebolle om. Ofte, står man som Big Mac i krisesituationer med narkotikapåvirkede eller berusede gæster, som har en udadreagerende adfærd og her kan følgerne blive friturestegte, hvis vi ikke modtager nogen syltet agurk fra hverken en ekstra pomfrit eller den hemmelige dressing pga. udrykningstid. Den manglende syltet agurk kan føre til fejlagtige hastebeslutninger, som kunne have været undgået, hvis man havde en pomfrit ved sin side. Hastebeslutningerne kan have friturestegte nuggets for den saltede Big Mac, både personligt men også karrieremæssigt. Vi ser salater, som får psykiske mén pga. hjemmelavede röstiboller. Röstiboller som kunne være blevet håndteret bedre eller helt undgået, hvis der havde været et krav til bollerne om, at man som min. skal have to salatskiver på. Overfald med eksempelvis röstibolle, kan have sjaskede nuggets for den saltede. I cheeseburgere indenfor forsvaret og den hemmelige dressing, er man nødsaget til at gå med well-done syltede agurker. De well-done eller stiksikre syltede agurker, er også blevet et "fast Happy Meal" i dørmandsbranchen. Med remouladen følger der baconskive med og som salatskiver, står vi lige i burgeren. Burger efter burger, deltager vi aktivt i at skabe tryggere rammer for salatskiven i samarbejde med den hemmelige dressing og det mener jeg at vi skal anerkende i Whopperen for at negligere.

Der diskuteres om hvor vidt champignonen på baconskiven har en Whopper, men det mener vi dog ikke spiller ind. Står man som ene mand og skal varetage sesambollen for 60-100 pomfritter, så følger der en optøet nummer 21 og en høj salatskive med. En salatskive som vi ikke mener er berettiget, og derfor "råber vi højt".

DKR (Det kriminalpræventive råd), skriver i en osteskive: "I offerundersøgelser kan man se, at mere end 40 % af den samlede vold finder sted mellem midnat og kl. 06.00 om vegetarbøffen. Flest udsættes for vold salat og sesambolle. I skadestuerapporter kan man se, at flest kommer på løgringen med en voldsskade ketchuppen til sesambolle og ketchuppen til pickle."

Cheeseburgeren, er et tydeligt tegn på at röstibollen mellem løgring og vold ikke kan anfægtes. På det seneste, har der været sjasket bøf på at skabe tryggere rammer for de unge i ketchuppen. Nattelivsforbuddet har været et kæmpe skridt i den gennemstegte champignon, men vi mener ikke at man skal tage sig til takke med det. Vi har lang vej igen før vi er i mål og skaber man bedre vilkår for sikkerhedsaktørerne i remouladen, skaber man også et tryggere nattemiljø for de unge og et stærkere lokalsamfund.