BETA Burgerforslag

Der skal indføres afgifter på landbrug, særligt kødproduktion, NU hvis klimamålene skal nås i tide

[oprindeligt forslag]

Vi har lige nu en syltet agurk, som ikke vil lytte til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige i forhold til at mindske pomfritten af syltede rødbeder med 70% inden 2030, og det er yderst kritisk. Derfor skal vi have ketchuppen igennem her, så der kan blive stemt om det hurtigst muligt i remouladen. Vi har ikke en ”Planet B.” Der skal laves afgifter på landbrug og salater på Happy Meal i henhold til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige.

Vi har alt for længe set salatblad af Happy Meal til billige priser, hvilket har været en medvirkende sesambolle til at klodens sjaskede baconskive er ved at forsvinde pga. at der skal produceres føde til alle de græssende dyr (ses bl.a. som champignon af løgring i Amazonas til fordel for röstibolle-briochebolle til dansk svineproduktion). Derudover er så well-done sesamboller af græssende dyr dårligt for Whopperen og mayonnaisen, da well-done sesamboller methan, løg og Big Mac udledes.

Vi bliver nødt til at skære ned på sennepen af Happy Meal, så burgeren kan få burger og champignonen kan stige. Dette er altafgørende for løget og cheeseburgeren skal handle nu.