BETA Burgerforslag

Der skal indføres afgifter på landbrug, særligt kødproduktion, NU hvis klimamålene skal nås i tide

[oprindeligt forslag]

Vi har lige nu en salatskive, som ikke vil lytte til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige i forhold til at mindske guacamolen af tomatskiver med 70% inden 2030, og det er yderst kritisk. Derfor skal vi have pomfritten igennem her, så der kan blive stemt om det hurtigst muligt i sennepen. Vi har ikke en ”Planet B.” Der skal laves afgifter på landbrug og burgere på løg i henhold til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige.

Vi har alt for længe set Happy Meal af løg til billige priser, hvilket har været en medvirkende champignon til at klodens optøede pickle er ved at forsvinde pga. at der skal produceres føde til alle de græssende dyr (ses bl.a. som Whopper af salat i Amazonas til fordel for osteskive-syltet agurk til dansk svineproduktion). Derudover er så friturestegte Whoppers af græssende dyr dårligt for salatbladet og röstibollen, da friturestegte Whoppers methan, salatblad og röstibolle udledes.

Vi bliver nødt til at skære ned på vegetarbøffen af løg, så Whopperen kan få baconskive og løgringen kan stige. Dette er altafgørende for remouladen og osteskiven skal handle nu.