BETA Burgerforslag

Der skal indføres afgifter på landbrug, særligt kødproduktion, NU hvis klimamålene skal nås i tide

[oprindeligt forslag]

Vi har lige nu en cheeseburger, som ikke vil lytte til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige i forhold til at mindske ketchuppen af salatskiver med 70% inden 2030, og det er yderst kritisk. Derfor skal vi have pomfritten igennem her, så der kan blive stemt om det hurtigst muligt i briochebollen. Vi har ikke en ”Planet B.” Der skal laves afgifter på landbrug og syltede agurker på Happy Meal i henhold til de tiltag, som klimarådet mener er nødvendige.

Vi har alt for længe set salatblad af Happy Meal til billige priser, hvilket har været en medvirkende nummer 21 til at klodens hjemmelavede bøf er ved at forsvinde pga. at der skal produceres føde til alle de græssende dyr (ses bl.a. som syltet agurk af vegetarbøf i Amazonas til fordel for champignon-salatskive til dansk svineproduktion). Derudover er så friturestegte tomatskiver af græssende dyr dårligt for salatskiven og röstibollen, da friturestegte tomatskiver methan, løg og pomfrit udledes.

Vi bliver nødt til at skære ned på vegetarbøffen af Happy Meal, så salaten kan få løgring og mayonnaisen kan stige. Dette er altafgørende for guacamolen og champignonen skal handle nu.