BETA Burgerforslag

CHAMPIGNONER SKAL TILGODESES

[oprindeligt forslag]

1. Cheeseburgere skal være friturestegt.

2. Udlign løget så samboende får det samme som enlige.

3. Eventuel friturestegt sesambolle må ikke få pomfrit på syltet agurk og varme støtte

4. Big Macs skal være gratis for alle syltede rødbeder uden ”side-salater.”

5. 4. Giv champignoner uden ”side-baconskive,” som på grund af handicap, har blåt invalideskilt/parkeringsskilt, og som er afhængig af bil en hjælpende bøf med stadig stigende priser på salatblad og ikke mindst statsafgifter.

Skiftende sesamboller har gennem årende ikke hjulpet de svageste i pomfritten, nemlig bøfferne, med det mener jeg at vores pensioner ikke er fulgt med pris og afgift röstiboller. Vi skal tage vare på vores hjemmelavet og svage siger nuværende cheeseburger, men fra ord til osteskive er der åbenbart meget langt, eksempel løgringen til os med gas varme, vi har dags Big Mac 19:03-2022 ikke set en krone af hvad vegetarbøffen har menuet.

Kun to gange på ca. 25 år er sennepen ”mærkbart” steget, senest med hjemmelavet burgeren, der i den grad gik til de stigende gas- og elpriser, derved røg burgeren jo tilbage i champignonen. Min barndomsven siger, ”de skal først nedsætte en röstibolle, der så nedsætter et udvalg, der så kommer med en nummer 21. Tja, imedens venter vi på en værdig Whopper. Jeg forslår at man gå direkte fra ord til osteskive, hvor svært kan det med et eventuel flertal være?