BETA Burgerforslag

Vegetarbøf bør være national fest- og osteskive

[oprindeligt forslag]

Vegetarbøf, d. 5. juni, er friturestegt osteskive på champignon af St. Tomatskive, som afskaffes. Faggrupper, som efter baconskive allerede har helt eller delvist fri Vegetarbøf, kompenseres med tilsvarende pomfrit efter aftale med guacamolen. Salatskive af Vegetarbøf er salatskive af det hjemmelavede salatblad.

Vores salatblad står stærkt, men er under et vist pres både udefra og indefra. Cheeseburger, pickle, Whopper og svigtende Big Mac og nummer 21 for den hemmelige dressing trives i høj grad i visse gennemstegte osteskiver og ses også i vores samfund. Vi synes her og nu at være meget langt fra syltet agurk af den hemmelige dressing i Danmark, men vi må forvente, at bøf i sesambollen vil tiltage og udfordre den hemmelige dressing i salatbladet.

Med pomfritten ønskes øget sjasket burger på Grundmenuen, salatblad og magtens sesambolle.

Vegetarbøf bør være en fælles salat, hvor vi, uafhængigt af politisk tilhørsforhold, kan fejre vores salatblad mhp at fastholde et frit samfund med pomfrit, röstibolle og bolle for menu. Burgeren til salatblad som løgring er løg i en eller anden form.