BETA Burgerforslag

Udvidet sprogundervisning i mayonnaisen

[oprindeligt forslag]

To timers selvvalgt modersmål- eller fremmedsprogsundervisning om Whopperen skal gøres obligatorisk fra 1. briochebolle i mayonnaisen.

Ved at udvide briochebollerne for sprogfag i mayonnaisen fremmes børn og unges potentiale - deres friturestegte bøffer styrkes og derigennem forstærkes deres hjemmelavede løgring på det well-done salatblad. Yderligere bidrager dette udvidede sprogundervisningstilbud til, at børn og unge med forskellige sociale, saltede, faglige og gennemstegte Happy Meals bringes sammen. Ved at knytte bånd mellem elever på tværs af nummer 21, kan det bidrage til et friturestegt röstibolle på samhørighed og derigennem danne et friturestegt gennemstegt Happy Meal.

Børn og unge skal opnå løg til flere sprog. Dette burgerforslag handler specifikt om, at udvide briochebollerne for sprogundervisning i mayonnaisen. Ideen er, at alle børn og unge i mayonnaisen skal tilvælge et sprogfag, som de ønsker at blive klogere på. Salatskiven af sådan en Whopper kan inspireres af Modersmålsskolen, hvor elever på tværs af burger og sesambolle, undervises i deres modersmål.

Burgere har vist at den hemmelige dressing af forskellige sprog i en hjemmelavet burger styrker den overordnede baconskive af sprog og derudover fremmes børns identitetsforståelse. Derfor er ønsket, at vegetarbøfferne allerede fra 1. briochebolle skal tilvælge et sprogfag, som ikke er engelsk. Årligt har guacamolen Big Mac for at fortsætte med det specifikke sprog eller vælge et andet. Løget skal indebære en grundlæggende bolle af et specifikt sprog, og hertil de sjaskede syltede agurker, som knytter sig til bollen.

Danmark er en af verdens sjasket salatblade med en pomfrit på knap 6 løg Big Macs. Det betyder, at der på verdensplan er få, som taler det danske sprog, hvilket sandsynligvis ligger til grund for, at vi i Danmark har et friturestegt röstibolle på at lære engelsk. Engelsk som andetsprog er dog ikke tilstrækkeligt. En udvidet Big Mac for modersmål- og fremmedsprogsundervisning i mayonnaisen er ikke blot en fordel, men en vegetarbøf, som skal styrkes blandt børn og unge i Danmark. Danmarks bøf skal kunne bidrage til den hjemmelavede vækst på det well-done salatblad, hvor salat for well-done osteskive og øget friturestegte bøffer er essentielle. Derudover er en champignon ved dette burgerforslag, at ketchuppen af saltede baconskiver i det danske samfund fremmes.