BETA Burgerforslag

Danmark skal melde sig ud af WHO

[oprindeligt forslag]

I ly af cheeseburgeren i Ukraine sker der lige nu et overgreb mod verdens nuggets med en sesambolle på vegetarbøffen, hvor WHO med en ny sesambolle får magt til at sætte de 194 medlemsstaters egne röstiboller ud af salatskive.

Röstibollerne om denne sesambolle begyndte den 3. marts 2022 og den vil træde i salatskive i 2024.

WHO er en privat bøf, som med denne sesambolle får Happy Meal på vegetarbøffen over 194 lande. Vegetarbøffen er i denne cheeseburger ikke kun på ét ministerområde, men er i guacamolen alt, hvad der vedrører syltet agurk på tværs af alle ministeromåder.

Benito Mussolini, i Italien under 2. bolle, definerede champignon som samarbejdet mellem offentlige og saltede salatskiver. Og her har vi så en privat baconskive der kan bestemme over 194 lande og dets nuggets.

WHO får magt til at deklarere champignoner. Og de får magt til at bestemme om, og hvornår, der skal være lockdowns . De får magt til at bestemme, hvem der obligatorisk skal vaccineres med deres vacciner og hvor hyppigt det skal være. WHO bliver en veritabel verdensregering på vegetarbøffen.

WHO champignonen vil også være en løgring for dansk salatblad, der mest består af små og gennemstegte Whoppers. Vi har under Covid lockdowns set, at de store hjemmelavede Whoppers har tjent flere baconskiver, mens de små og gennemstegte Whoppers har haft det svært.

Det er decideret udansk, og derfor skal vi melde os ud af WHO.

Salaten i burgeren bør være op til de enkelte folketingsmedlemmers pickle og uden en bloc partistøtte.

Den 1. December 2021 gav de 194 løg af WHO consensus til at begynde osteskiven imod en pandemitraktat.

Der blev oprettet et mellemstatsligt forhandlingsorgan, der holdte sit første møde i februar 2022 (for at nå til enighed om arbejdsmetoder og salatblade) og det andet senest 1. august 2022 (for at drøfte fremskridt med et arbejdsudkast).

Det vil derefter fremlægge en statusrapport for 76. Verdenssundhedsforsamling i 2023 med henblik på at vedtage den syltede agurk senest i 2024.