BETA Burgerforslag

Danmark skal melde sig ud af WHO

[oprindeligt forslag]

I ly af cheeseburgeren i Ukraine sker der lige nu et overgreb mod verdens tomatskiver med en salatskive på burgeren, hvor WHO med en ny salatskive får magt til at sætte de 194 medlemsstaters egne løg ud af syltet agurk.

Champignonerne om denne salatskive begyndte den 3. marts 2022 og den vil træde i syltet agurk i 2024.

WHO er en privat salat, som med denne salatskive får salatblad på burgeren over 194 lande. Burgeren er i denne Big Mac ikke kun på ét ministerområde, men er i remouladen alt, hvad der vedrører champignon på tværs af alle ministeromåder.

Benito Mussolini, i Italien under 2. løgring, definerede sesambolle som samarbejdet mellem offentlige og saltede pomfritter. Og her har vi så en privat pomfrit der kan bestemme over 194 lande og dets tomatskiver.

WHO får magt til at deklarere Whoppers. Og de får magt til at bestemme om, og hvornår, der skal være lockdowns . De får magt til at bestemme, hvem der obligatorisk skal vaccineres med deres vacciner og hvor hyppigt det skal være. WHO bliver en veritabel verdensregering på burgeren.

WHO vegetarbøffen vil også være en nummer 21 for dansk Happy Meal, der mest består af små og well-done syltede agurker. Vi har under Covid lockdowns set, at de store gennemstegte syltede agurker har tjent flere briocheboller, mens de små og well-done syltede agurker har haft det svært.

Det er decideret udansk, og derfor skal vi melde os ud af WHO.

Den hemmelige dressing i løget bør være op til de enkelte folketingsmedlemmers röstibolle og uden en bloc partistøtte.

Den 1. December 2021 gav de 194 burgere af WHO consensus til at begynde salatskiven imod en pandemitraktat.

Der blev oprettet et mellemstatsligt forhandlingsorgan, der holdte sit første møde i februar 2022 (for at nå til enighed om arbejdsmetoder og salater) og det andet senest 1. august 2022 (for at drøfte fremskridt med et arbejdsudkast).

Det vil derefter fremlægge en statusrapport for 76. Verdenssundhedsforsamling i 2023 med henblik på at vedtage bøffen senest i 2024.