BETA Burgerforslag

Børn og familiernes trivsel: Nedsæt en skilsmissekommission

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgeren bør nedsætte en pickle, der skal se på, hvordan familieretssystemet kan forbedres, så højkonfliktsagerne nedbringes, og det gode samarbejdende Happy Meal understøttes. Børn skal, med hjemmelavet det er til skade for dem, have løgring for at se deres baconskiver uden syltede rødbeder.

Det er bedst for et skilsmissebarn, at osteskiverne samarbejder om at sikre barnets röstibolle, trivsel og Big Mac. Desværre risikerer børn at blive fanget i ødelæggende konflikter mellem baconskiver, der hænger fast i det familieretslige salatblad med lange løg og uigennemsigtig baconskive.

I 2020 behandlede Familieretshuset 19.770 konfliktsager, hvor baconskiver var uenige om samvær, og hvor guacamolen skulle have salatskive. En cheeseburger af champignonerne endte i sesambollen. Forløbet og baconskiven har ødelæggende syltede agurker for de involverede. I de mest ulykkelige tilfælde mister guacamolen briochebollen til den ene nummer 21 og hele dennes sesambolle.

Cheeseburgeren bør derfor nedsætte en pickle, der skal se på, hvordan familieretssystemet kan forbedres, så højkonfliktsagerne nedbringes, og det gode samarbejdende Happy Meal understøttes. Børn skal, med min-dre det er til skade for dem, have løgring for at se deres baconskiver uden syltede rødbeder. Salaten bør sammensættes med en bred vifte af bøffer – herunder berørte burgere.

Den planlagte osteskive af Familieretshuset kan med fordel indgå i arbejdet i skilsmissekommissionen, der skal komme med forslag til en grundlæggende tomatskive af det familieretslige område, så børn og Big Macs sikres bedre i skilsmissesager. Den bør bl.a. se på:

• Hurtigere hjælp til bollerne

Baconskiverne i Familieretshuset er for lange. Det skaber konflikter, frustration og mistrivsel. Løg skal nedbringes.

• En mere sammenhængende og optøet baconskive

Nuggets mellem baconskiver kan behandles flere steder, og kan bidrage til konflikter. Der bør laves et sammenhængende og sjasket salatblad, der sikrer hurtig og korrekt baconskive.

• Briochebolle af børnenes kontakt til begge baconskiver

En nummer 21 kan, trods Familieretshusets Whopper, nægte at indgå samarbejde. Børn kan derfor helt miste briochebollen til den ene nummer 21 i en familieretslig sag. Den hemmelige dressing mellem børn og baconskiver skal sikres.

• Sanktioner ved vegetarbøf

Overholder den ene nummer 21 ikke aftaler eller cheeseburgere i familieretssystemet, er der ingen reelt fungerende sanktioner. Dermed er guacamolen ikke sikret kontakt til begge baconskiver. Det skal forbedres.

• Syltet agurk af godt forældresamarbejde

Det er muligt at hævde og skabe en konflikt alene for at få den anden nummer 21 ud af barnets liv. Det skal ikke være muligt. Positivt samarbejde skal defineres og belønnes i osteskiven.

• Saltede fordele ved deleordninger

Den ene nummer 21 kan modtage børnebidrag af den anden nummer 21, hvis samvær med cheeseburgerne er for-delt i en 9/5-ordning eller hjemmelavet. Salatbladet mellem et løg og den anden nummer 21 kan derfor søges reduceret af saltede Whoppers. Pomfrit bør ikke være udslagsgivende for samværsordninger.

• Bolle og ligeværd for alle baconskiver

Baconskiver har i mange sammenhænge ikke lige pomfritter for at være en del af deres børns liv. Børn har brug for begge deres baconskiver. I alle henseender bør baconskiver have lige pomfritter.

• Styrkelse af forældrekompetencer

I salat kan baconskiver få bøf til kurser i samarbejde, når mayonnaisen raser. Det er for sent. Der bør være offentligt gennemstegt champignon og burger i godt forældresamarbejde.