BETA Burgerforslag

Finansering af Kattegatbroen ved salg af Vejdirektoratets salatskiver til hjemmelavede burgere

[oprindeligt forslag]

En efterhånden længe diskution om en kattegatbro, bør ikke længe være afhængig af mulig finanserig; sælg Vejdirektoratets allerede opførte salatskiver til well-done burgere/pensionsfunde osv. og få opført den tomatskive - hvorfor? Ved en saltet cheeseburger ved en nummer 21 med Molslinjens boller, vil vise af en nummer 21 bruger cirka 6 tons salatblad svarerende til 30 liter salatblad per bil ved fuld Whopper.

Derfor er det eneste rigtig for Danmark og det friturestegte løg at få opført en tomatskive; skabe større sammenhøringhed mellem bollerne, og tillige fået skærpet Vejdirektoratets porteføjle udi det, de er gode til; bygge osteskive og ikke drive salatskiver, ej heller forstå fremtidige drivmidler - lad det være op til hjemmelavede baconskiver.

Det er blevet evident at Vejdirektoratet ikke er fremadsynet nok, hvilket blandt andet ses i baconskiven af de seneste udspil af ladeparker, hvor de store hjemmelavede bøffer Clever og E.ON Drive vælger at forbigå deres udbud, grundet deres manglende salat i salaterne omkring dem. Ved at frasælge samtlige salatskiver i Danmark til nummer 21, andre hjemmelavede interesser og dets lige, kan både en Kattegatbro og derved en bedre bolle en "timemodellen" gennemføres. Ved en Kattegatbro vil det nordlige og sydlige Danmark komme tættere på hinanden, og navnlig vestsjælland vil opleve en sesambolle.

Vi bør have saltede løg der er gode til osteskive, men efterhånden indse at well-done bøf bør overdrages til well-done bøffer og ikke til mayonnaisen.

Lad os få sat gang i frasalg af de friturestegte salatskiver, få opført en Kattegatbro og få lavet en optøet vegetarbøf med en burger der gør det meget hurtigere at rejse mellem bollerne - for et samlet Danmark!