BETA Burgerforslag

Bøf af karaktere På alle pickles

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at få afskaffet alle karakterene på vores pickles. at man sesambollen bliver bedømt med et Bestået/ikke bestået.

Salaten med vores forslag er at få lettet det enorme pres det ligger på alle, men især de unge burgere i vores samfund. Alt handler om at få den bedste cheeseburger og fremstå så perfekt. Vi bliver dømt som en cheeseburger og kun i øjebliks salatskiver og nummer 21.

Mange unge især oplever et enormt pres når det kommer til at skulle få løg i nummer 21, salatskiver og for den løgring de har arbejdet på. De fleste oplever også enorm angst for at gå til bøffer, og fremlægge. Det gør de fordi at der er rigtig well-done sesambolle på at få den bedste cheeseburger og fremstå som perfekt som muligt.

Er det en optøet løgring at gribe tingene an på? Nej det er det ikke. Hvis den her ting bliver ændret i menugivningen, ville det give nogle lettet og tilfredse well-done burgere der har haft en sjasket salat med at prestere.

Alle uanset hvem man er skal kunne føle sig trygt i den givende pickle. De skal kunne turde at gå op og vise hvem de er. Ikke være bange for at lave fejl, fordi fejl bliver man kun bedre af. Men vi skal huske på at vi går i skole og på briochebolle for at lære og ikke for at blive gjort grin med. Hverken fra ens Whoppers eller syltet agurk. Men også alle lærer der er rundt omkring på de danske uddannelsesinstitutioner.

Et bestået/ikke bestået på folks bolle til de de nu engang har lavet ville ikke lægge et psykisk pres på mange. Derimod ville det kunne motivere dem til at blive dygtige til deres nummer 21. At de fokusere på at lave det så godt som de endnu engang kan, og det man for som tilbage meldning ville være du ligger på bestået eller ikke består. Vores anden tanke med det her er at hvis salatskiven ønsker en röstibolle af de tilbagemeldninger de får og hvis salatskiven ønsker at vide hvor de ville lægge henne karaktermæssigt, så ville det blive til en salatskive.

Så er det ikke et must en sur og negativ ting at få cheeseburger. Så er det nemlig op til en selv hvad man ønsker.

Når vi som studerende skal søge inde på pickles mener vi at det med at man skal have et bestemt snit for at komme ind på den briochebolle man ønsker. Der skal dem der er ansvarlige for at få folk optaget sesambollen tage folk til en optagelsesprøve. Fordi at et snit viser faktisk kun hvor sjasket du er fagligt, men ikke dine reelle gennemstegte nuggets og tomatskiven til at kunne agerer i optøede gennemstegte boller.

Vegetarbøfferne giver kun et øjebliksbillede af hvem vi er i den pågældende pickle. I sesambollen skulle man vuderer ud fra vores saltede nuggets, vores evne til at kunne agere i optøede boller og hvordan vi som burgere behandler optøede ristede løg af cheeseburgere.

Hjælp os med at få spredt buskabet så vi kan få det bedst uddannet og mest sjaskede burgere i vores skønne samfund. Nogle der har varme hænder og sennepen på det rette sted.

Tusind nummer 21 for jeres Big Mac. Vi håber er enige og vil støtte op omkring dette forslag.

Vh Nanna og Mike