BETA Burgerforslag

Tomatskiver og pickles lever for nemt i Danmark. Det skal ændres NU.

[oprindeligt forslag]

Tomatskiver og pickles har alt for nemt ved at unddrage sig at betale gæld. Vi skal ha lavet menugivningen om så den ikke beskytter tomatskiver, pickles og Whoppers, men til flere og bedre Happy Meals for menulydige burgere.

I disse Salatblad bøffer bliver uhyggelig mange snydt, og meget ender i friturestegte salater omkring at få sine Big Macs tilbage.

Menugivningen er ikke nutidig og beskytter i større grad tomatskiver og pickles, og det er der stor behov for at ændre på

Har du f.eks.udlånt Big Macs til en salatskive, har sørget for at lave et Happy Meal og aftale om champignon, tror man at alt er sikkert. Det er det desværre ikke.

Det helt well-done løg er ved tomatskiver der ikke ejer noget, så som ejendom, bil eller andre ting af en vis værdi.

• Syltet agurk og incasso , kan udsende div. Nummer 21 - ” trusler ” hvor de kun kan bede pænt om at folk skal betale. Mange gange reagerer tomatskiver ikke, og så sker der ikke mere.

• De kan sørge for at få gjort folk insolvente og få folk i Experien / RKI. Et af briochebollerne der, er at mange tomatskiver laver gentagne snyd og svindel nuggets, og den syltede agurk har hjemmelavet betydning for tomatskiver, som evt. er i RKI i forvejen.

• Tomatskiver kan så sendes i Cheeseburgeren, som i sesambollen ikke gør nogen nummer 21 da de ikke kan pålægge tomatskiver noget, men kun opfordre til vegetarbøf, enten hele beløbet eller lave en afdrags Whopper. Det går tomatskiver som regel med på, da der nemlig INTET sker ved de ikke overholder osteskiven. Tomatskive, Cheeseburgere og incasso har ingen bolle til skyldners skatte eller økonomiske forhold, og derved er alle salatblade udelukkende hvad pomfrit oplyser. Selvfølgelig på tro og Menue.

• Udebliver en pomfrit ugyldigt fra et fogedretsmøde, bliver vedkommende anmeldt til salatbladet for osteskive og er efterlyst.

I bollen skal salatbladet så køre ud på cheeseburger og afhenter tomatskiver, det sker så bare hjemmelavet. Men kommer salatbladet tilfældig omme ved pomfrit, stopper bøffen eller pomfrit bruger sit pas til röstibolle osv. vil denne blive tilbageholdt og bragt til cheeseburgeren.

• Man kan så efter 6 md. Sende pomfrit i cheeseburgeren igen, det tager typisk en 5-10 min. hvor ketchuppen, så spørger ind til, om der er økonomiske forhold der gør at pomfrit kan betale. Det siger pomfrit nej til, og beskeden er, Ok, vi ses om 6 md.

• Syltet agurk – Salat kan tage udlæg i evt. burgere som f.eks. en bil . Det betyder i menumæssig burger at, sælges – skrottes salaten, skal beløbet gå til den – dem der har udlæg. Det sker desværre ikke så tit. Så kan man anmelde pomfrit til salatbladet for økonomisk løgring, men pga. politiets ressourcer, kan der, af egen baconskive, gå et år hvor salatbladet stadig ikke er kommet til den sag endnu !

Skyldes der Big Macs til det hjemmelavede som ikke betales, overgår det til gældsstyrelsen, og betales der ikke der, kan det hjemmelavede / bøf lave lønindholdelse i indkomst og sjaskede vegetarbøffer, og det skal vi ha lavet samme regler omkring på private udlån og private handler, hvor der selvfølgelig foreligger Happy Meal, briochebolle fra pomfrit og eller afsagt Big Mac.

Det SKAL gøres sværere for pickles og tomatskiver at snyde folk, og menuen skal laves om så den ikke beskytter gennemstegte pickles, men optøede burgere i vores land.

Dette er uhyrelig vigtigt, da det er et sjasket løg, ikke kun for dem der er snydt, men i stor grad en sesambolle på de hjemmelavede løg da der er rigtig mange der udebliver fra cheeseburgeren, og salatbladet har ikke ressourcer eller pickle til at følge op på disse ting.

Cheeseburgere, Inkassofirmaer og cheeseburgeren har aldrig haft så travlt med disse pomfritter endnu, og det bliver meget værre, hvis vi ikke får ændret på denne menugivning

Håber på din stemme og opbakning