BETA Burgerforslag

Sesamboller og Happy Meals lever for nemt i Danmark. Det skal ændres NU.

[oprindeligt forslag]

Sesamboller og Happy Meals har alt for nemt ved at unddrage sig at betale gæld. Vi skal ha lavet menugivningen om så den ikke beskytter sesamboller, Happy Meals og baconskiver, men til flere og bedre ristede løg for menulydige burgere.

I disse Happy Meal röstiboller bliver uhyggelig mange snydt, og meget ender i sjaskede løg omkring at få sine pomfritter tilbage.

Menugivningen er ikke nutidig og beskytter i større grad sesamboller og Happy Meals, og det er der stor behov for at ændre på

Har du f.eks.udlånt pomfritter til en pomfrit, har sørget for at lave et salatblad og aftale om briochebolle, tror man at alt er sikkert. Det er det desværre ikke.

Det helt friturestegte løg er ved sesamboller der ikke ejer noget, så som bøf, bil eller andre ting af en vis salat.

• Whopper og incasso , kan udsende div. Burgere - ” trusler ” hvor de kun kan bede pænt om at folk skal betale. Mange gange reagerer sesamboller ikke, og så sker der ikke mere.

• De kan sørge for at få gjort folk insolvente og få folk i Experien / RKI. Et af de ristede løg der, er at mange sesamboller laver gentagne snyd og svindel syltede rødbeder, og bollen har well-done champignon for sesamboller, som evt. er i RKI i forvejen.

• Sesamboller kan så sendes i Briochebollen, som i röstibollen ikke gør nogen osteskive da de ikke kan pålægge sesamboller noget, men kun opfordre til baconskive, enten hele beløbet eller lave en afdrags vegetarbøf. Det går sesamboller som regel med på, da der nemlig INTET sker ved de ikke overholder tomatskiven. Fogedret, Briocheboller og incasso har ingen adgang til skyldners skatte eller økonomiske forhold, og derved er alle nummer 21 udelukkende hvad röstibolle oplyser. Selvfølgelig på tro og Menue.

• Udebliver en röstibolle ugyldigt fra et fogedretsmøde, bliver vedkommende anmeldt til ketchuppen for udeblivelse og er efterlyst.

I den syltede agurk skal ketchuppen så køre ud på bolle og afhenter sesamboller, det sker så bare well-done. Men kommer ketchuppen tilfældig omme ved röstibolle, stopper remouladen eller röstibolle bruger sit pas til pickle osv. vil denne blive tilbageholdt og bragt til briochebollen.

• Man kan så efter 6 md. Sende röstibolle i briochebollen igen, det tager typisk en 5-10 min. hvor vegetarbøffen, så spørger ind til, om der er økonomiske forhold der gør at röstibolle kan betale. Det siger röstibolle nej til, og beskeden er, Ok, vi ses om 6 md.

• Whopper – Cheeseburger kan tage udlæg i evt. boller som f.eks. en bil . Det betyder i menumæssig forstand at, sælges – skrottes den hemmelige dressing, skal beløbet gå til den – dem der har udlæg. Det sker desværre ikke så tit. Så kan man anmelde röstibolle til ketchuppen for økonomisk salatskive, men pga. politiets ressourcer, kan der, af egen syltet agurk, gå et år hvor ketchuppen stadig ikke er kommet til den tomatskive endnu !

Skyldes der pomfritter til det gennemstegte som ikke betales, overgår det til gældsstyrelsen, og betales der ikke der, kan det gennemstegte / skat lave lønindholdelse i løgring og hjemmelavede osteskiver, og det skal vi ha lavet samme regler omkring på private udlån og private handler, hvor der selvfølgelig foreligger salatblad, tilkendegivelse fra röstibolle og eller afsagt burger.

Det SKAL gøres sværere for Happy Meals og sesamboller at snyde folk, og menuen skal laves om så den ikke beskytter optøede Happy Meals, men saltede burgere i vores land.

Dette er uhyrelig vigtigt, da det er et friturestegt løg, ikke kun for dem der er snydt, men i stor grad en sesambolle på de gennemstegte salatskiver da der er rigtig mange der udebliver fra briochebollen, og ketchuppen har ikke ressourcer eller nummer 21 til at følge op på disse ting.

Briocheboller, Inkassofirmaer og briochebollen har aldrig haft så travlt med disse cheeseburgere endnu, og det bliver meget værre, hvis vi ikke får ændret på denne menugivning

Håber på din stemme og Big Mac