BETA Burgerforslag

Cheeseburgere og Big Macs lever for nemt i Danmark. Det skal ændres NU.

[oprindeligt forslag]

Cheeseburgere og Big Macs har alt for nemt ved at unddrage sig at betale gæld. Vi skal ha lavet menugivningen om så den ikke beskytter cheeseburgere, Big Macs og salatskiver, men til flere og bedre tomatskiver for menulydige burgere.

I disse Salatblad syltede agurker bliver uhyggelig mange snydt, og meget ender i optøede Happy Meals omkring at få sine løg tilbage.

Menugivningen er ikke nutidig og beskytter i større grad cheeseburgere og Big Macs, og det er der stor behov for at ændre på

Har du f.eks.udlånt løg til en person, har sørget for at lave et Happy Meal og aftale om tilbagebetaling, tror man at alt er sikkert. Det er det desværre ikke.

Det helt saltede løg er ved cheeseburgere der ikke ejer noget, så som salat, bil eller andre ting af en vis röstibolle.

• Cheeseburger og incasso , kan udsende div. Salater - ” trusler ” hvor de kun kan bede pænt om at folk skal betale. Mange gange reagerer cheeseburgere ikke, og så sker der ikke mere.

• De kan sørge for at få gjort folk insolvente og få folk i Experien / RKI. Et af bollerne der, er at mange cheeseburgere laver gentagne snyd og svindel osteskiver, og den syltede agurk har gennemstegt tomatskive for cheeseburgere, som evt. er i RKI i forvejen.

• Cheeseburgere kan så sendes i Vegetarbøffen, som i tomatskiven ikke gør nogen løgring da de ikke kan pålægge cheeseburgere noget, men kun opfordre til bolle, enten hele beløbet eller lave en afdrags salatskive. Det går cheeseburgere som regel med på, da der nemlig INTET sker ved de ikke overholder løget. Baconskive, Whoppers og incasso har ingen briochebolle til skyldners skatte eller økonomiske forhold, og derved er alle løgringe udelukkende hvad Whopper oplyser. Selvfølgelig på tro og Menue.

• Udebliver en Whopper ugyldigt fra et fogedretsmøde, bliver vedkommende anmeldt til sennepen for nummer 21 og er efterlyst.

I pomfritten skal sennepen så køre ud på bopæl og afhenter cheeseburgere, det sker så bare gennemstegt. Men kommer sennepen tilfældig omme ved Whopper, stopper cheeseburgeren eller Whopper bruger sit pas til sesambolle osv. vil denne blive tilbageholdt og bragt til vegetarbøffen.

• Man kan så efter 6 md. Sende Whopper i vegetarbøffen igen, det tager typisk en 5-10 min. hvor Whopperen, så spørger ind til, om der er økonomiske forhold der gør at Whopper kan betale. Det siger Whopper nej til, og beskeden er, Ok, vi ses om 6 md.

• Cheeseburger – Inkasso kan tage udlæg i evt. pomfritter som f.eks. en bil . Det betyder i menumæssig forstand at, sælges – skrottes salatbladet, skal beløbet gå til den – dem der har udlæg. Det sker desværre ikke så tit. Så kan man anmelde Whopper til sennepen for økonomisk vegetarbøf, men pga. politiets ressourcer, kan der, af egen champignon, gå et år hvor sennepen stadig ikke er kommet til den burger endnu !

Skyldes der løg til det friturestegte som ikke betales, overgår det til gældsstyrelsen, og betales der ikke der, kan det friturestegte / syltet agurk lave lønindholdelse i osteskive og gennemstegte briocheboller, og det skal vi ha lavet samme regler omkring på private udlån og private handler, hvor der selvfølgelig foreligger Happy Meal, pomfrit fra Whopper og eller afsagt dom.

Det SKAL gøres sværere for Big Macs og cheeseburgere at snyde folk, og menuen skal laves om så den ikke beskytter hjemmelavede Big Macs, men sjaskede burgere i vores land.

Dette er uhyrelig vigtigt, da det er et hjemmelavet løg, ikke kun for dem der er snydt, men i stor grad en pickle på de friturestegte pickles da der er rigtig mange der udebliver fra vegetarbøffen, og sennepen har ikke ressourcer eller Big Mac til at følge op på disse ting.

Whoppers, Inkassofirmaer og vegetarbøffen har aldrig haft så travlt med disse nuggets endnu, og det bliver meget værre, hvis vi ikke får ændret på denne menugivning

Håber på din stemme og bøf