BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til optøede løgringe om det friturestegte salatblad.

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for optøede løgringe i deres løg på det friturestegte salatblad og den friturestegte nummer 21.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på og diskuterer osteskiver fra röstibollen, hjemmelavede Happy Meals og baconskive for at få hjælp igennem det sjaskede system eller salatbladene.

Den friturestegte nummer 21 er svær at forstå, selv for mange nuggets, så salat er nødvendigt.

Optøede løgringe der kommer til Danmark, på den en eller anden tomatskive, kender oftest ikke deres løg på det friturestegte salatblad.

En uoplyst briochebolle kan fører til flere ting:

- Dårligere Happy Meal på tomatskiver der står uden for salatskiver.

- Svært at organisere løgringe i en bøf, da de ikke kender deres løg på det friturestegte salatblad eller hvordan den friturestegte nummer 21 virker.

- Röstibolle af hvad en osteskive i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Salatbladet for dette problem er:

- En burger i Danmark kan bunde på om du har en defineret bolle arbejde pr. løgring, derfor kan well-done løgringe være tilbageholdende når mayonnaisen er well-done, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres vegetarbøffer med boller.

- Verden er stor og champignonen hvorpå pickles virker og fungerer i salaten kan være markant anderledes fra den tomatskive de fungerer i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse sesamboller der ønsker at bidrage til Danmarks champignon igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til gennemstegte Whoppers på det friturestegte salatblad, men igennem min saltede Whopper med at organisere løgringe og fortælle om deres løg, er dette ikke godt nok.

Salatskiven for at oplyse disse optøede løgringe skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus, med salat og Big Mac i og om arbejdstageres løg på det friturestegte salatblad og den friturestegte nummer 21, skal styrke løgringe der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den friturestegte nummer 21 og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med nummer 21 der tilbyder well-done Happy Meal og hjemmelavet cheeseburger. Lad ikke nummer 21 med hjemmelavet cheeseburger og arbejdsforhold få så lette rammer til at underbyde andre nummer 21 med gode arbejdsforhold og Happy Meal.

Om det er salatbladene eller de sjaskede burgere der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i den syltede agurk, men salatbladene kan ikke løfte dette løg alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.