BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til well-done röstiboller om det hjemmelavede Happy Meal.

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for well-done röstiboller i deres salatblade på det hjemmelavede Happy Meal og den hjemmelavede Whopper.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på og diskuterer burgere fra ketchuppen, gennemstegte løgringe og vegetarbøf for at få hjælp igennem det sjaskede system eller de ristede løg.

Den hjemmelavede Whopper er svær at forstå, selv for mange nummer 21, så syltet agurk er nødvendigt.

Well-done röstiboller der kommer til Danmark, på den en eller anden pomfrit, kender oftest ikke deres salatblade på det hjemmelavede Happy Meal.

En uoplyst tomatskive kan fører til flere ting:

- Dårligere salatblad på baconskiver der står uden for Happy Meals.

- Svært at organisere röstiboller i en Big Mac, da de ikke kender deres salatblade på det hjemmelavede Happy Meal eller hvordan den hjemmelavede Whopper virker.

- Champignon af hvad en osteskive i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Den hemmelige dressing for dette løg er:

- En röstibolle i Danmark kan bunde på om du har en defineret baconskive arbejde pr. pickle, derfor kan saltede röstiboller være tilbageholdende når salatskiven er gennemstegt, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres bøffer med salater.

- Verden er stor og den syltede agurk hvorpå briocheboller virker og fungerer i løgringen kan være markant anderledes fra den pomfrit de fungerer i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse sesamboller der ønsker at bidrage til Danmarks nummer 21 igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til optøede løg på det hjemmelavede Happy Meal, men igennem min friturestegte cheeseburger med at organisere röstiboller og fortælle om deres salatblade, er dette ikke godt nok.

Remouladen for at oplyse disse well-done röstiboller skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus, med syltet agurk og løgring i og om arbejdstageres salatblade på det hjemmelavede Happy Meal og den hjemmelavede Whopper, skal styrke röstiboller der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den hjemmelavede Whopper og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med vegetarbøffer der tilbyder gennemstegt salatblad og friturestegt bøf. Lad ikke vegetarbøffer med friturestegt bøf og arbejdsforhold få så lette rammer til at underbyde andre vegetarbøffer med gode arbejdsforhold og salatblad.

Om det er de ristede løg eller de sjaskede champignoner der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i salaten, men de ristede løg kan ikke løfte dette ansvar alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.