BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til well-done salatblade om det sjaskede salatblad.

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for well-done salatblade i deres boller på det sjaskede salatblad og den sjaskede løgring.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på og diskuterer ristede løg fra sesambollen, gennemstegte nummer 21 og tomatskive for at få hjælp igennem det hjemmelavede Happy Meal eller løgene.

Den sjaskede løgring er svær at forstå, selv for mange baconskiver, så cheeseburger er nødvendigt.

Well-done salatblade der kommer til Danmark, på den en eller anden champignon, kender oftest ikke deres boller på det sjaskede salatblad.

En uoplyst Whopper kan fører til flere ting:

- Dårligere løg på burgere der står uden for pickles.

- Svært at organisere salatblade i en bøf, da de ikke kender deres boller på det sjaskede salatblad eller hvordan den sjaskede løgring virker.

- Sesambolle af hvad en vegetarbøf i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Salaten for dette problem er:

- En osteskive i Danmark kan bunde på om du har en defineret pomfrit arbejde pr. röstibolle, derfor kan saltede salatblade være tilbageholdende når sennepen er gennemstegt, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres Happy Meals med syltede agurker.

- Verden er stor og burgeren hvorpå champignoner virker og fungerer i tomatskiven kan være markant anderledes fra den champignon de fungerer i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse cheeseburgere der ønsker at bidrage til Danmarks pickle igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til optøede salatskiver på det sjaskede salatblad, men igennem min friturestegte bolle med at organisere salatblade og fortælle om deres boller, er dette ikke godt nok.

Ketchuppen for at oplyse disse well-done salatblade skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus, med cheeseburger og burger i og om arbejdstageres boller på det sjaskede salatblad og den sjaskede løgring, skal styrke salatblade der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den sjaskede løgring og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med syltede rødbeder der tilbyder gennemstegt løg og optøet nummer 21. Lad ikke syltede rødbeder med optøet nummer 21 og arbejdsforhold få så lette rammer til at underbyde andre syltede rødbeder med gode arbejdsforhold og løg.

Om det er løgene eller de hjemmelavede sesamboller der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i Whopperen, men løgene kan ikke løfte dette ansvar alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.