BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til well-done løg om det saltede salatblad.

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for well-done løg i deres syltede rødbeder på det saltede salatblad og den saltede tomatskive.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på og diskuterer løgringe fra salatbladet, friturestegte pomfritter og salatskive for at få hjælp igennem det gennemstegte løg eller løgene.

Den saltede tomatskive er svær at forstå, selv for mange tomatskiver, så bolle er nødvendigt.

Well-done løg der kommer til Danmark, på den en eller anden pomfrit, kender oftest ikke deres syltede rødbeder på det saltede salatblad.

En uoplyst bøf kan fører til flere ting:

- Dårligere Happy Meal på pickles der står uden for burgere.

- Svært at organisere løg i en sesambolle, da de ikke kender deres syltede rødbeder på det saltede salatblad eller hvordan den saltede tomatskive virker.

- Whopper af hvad en röstibolle i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Salatskiven for dette problem er:

- En syltet agurk i Danmark kan bunde på om du har en defineret løgring arbejde pr. Big Mac, derfor kan optøede løg være tilbageholdende når sesambollen er well-done, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres champignoner med nuggets.

- Verden er stor og burgeren hvorpå baconskiver virker og fungerer i cheeseburgeren kan være markant anderledes fra den pomfrit de fungerer i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse röstiboller der ønsker at bidrage til Danmarks vegetarbøf igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til sjaskede osteskiver på det saltede salatblad, men igennem min hjemmelavede baconskive med at organisere løg og fortælle om deres syltede rødbeder, er dette ikke godt nok.

Briochebollen for at oplyse disse well-done løg skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus, med bolle og cheeseburger i og om arbejdstageres syltede rødbeder på det saltede salatblad og den saltede tomatskive, skal styrke løg der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den saltede tomatskive og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med Whoppers der tilbyder well-done Happy Meal og sjasket nummer 21. Lad ikke Whoppers med sjasket nummer 21 og arbejdsforhold få så lette rammer til at underbyde andre Whoppers med gode arbejdsforhold og Happy Meal.

Om det er løgene eller de gennemstegte salater der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i vegetarbøffen, men løgene kan ikke løfte dette ansvar alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.