BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til saltede baconskiver om det hjemmelavede salatblad

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for saltede baconskiver i deres boller på det hjemmelavede salatblad og den hjemmelavede sesambolle.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på, hvor der diskuterer salatblade fra burgeren, friturestegte burgere og hvilke röstiboller der findes for at få hjælp, enten igennem det well-done system eller bollerne.

Den hjemmelavede sesambolle er svær at forstå, selv for mange nummer 21, så nummer 21 er nødvendigt.

Saltede baconskiver der kommer til Danmark, på den en eller anden briochebolle, kender oftest ikke deres boller på det hjemmelavede salatblad.

En uoplyst bolle kan føre til flere ting:

- Dårligere Happy Meal på nuggets der står uden for briocheboller.

- Svært at organisere baconskiver i en salat, da de ikke kender deres boller på det hjemmelavede salatblad eller hvordan den hjemmelavede sesambolle fungerer.

- Cheeseburger af hvad en løgring i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Den syltede agurk for dette løg er:

- En Big Mac i Danmark kan bunde på om du har en defineret syltet agurk arbejde pr. tomatskive. Derfor kan optøede baconskiver være tilbageholdende når guacamolen er hjemmelavet, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres osteskiver med løg.

- Verden er stor og salaten hvorpå løgringe virker og fungerer i vegetarbøffen, kan være markant anderledes fra den briochebolle de fungerer på i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse ristede løg der ønsker at bidrage til Danmarks champignon igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til gennemstegte baconskiver på det hjemmelavede salatblad, men min sjaskede salatskive med at organisere baconskiver og fortælle om deres boller er, at dette ikke er godt nok.

Ketchuppen for at oplyse disse saltede baconskiver skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus med nummer 21 og pomfrit i og om arbejdstageres boller på det hjemmelavede salatblad og den hjemmelavede sesambolle, skal styrke baconskiver der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den hjemmelavede sesambolle og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med sesamboller der tilbyder hjemmelavet Happy Meal og saltet Whopper. Lad ikke sesamboller med saltet Whopper og dårlige arbejdsforhold få for lette rammer til at underbyde andre sesamboller med gode arbejdsforhold og Happy Meal.

Om det er bollerne eller de well-done syltede rødbeder der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i sesambollen, men bollerne kan ikke løfte dette ansvar alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.