BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til sjaskede boller om det hjemmelavede løg

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for sjaskede boller i deres salater på det hjemmelavede løg og den hjemmelavede osteskive.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på, hvor der diskuterer salatblade fra ketchuppen, optøede briocheboller og hvilke vegetarbøffer der findes for at få hjælp, enten igennem det well-done system eller baconskiverne.

Den hjemmelavede osteskive er svær at forstå, selv for mange ristede løg, så bolle er nødvendigt.

Sjaskede boller der kommer til Danmark, på den en eller anden champignon, kender oftest ikke deres salater på det hjemmelavede løg.

En uoplyst pickle kan føre til flere ting:

- Dårligere salatblad på röstiboller der står uden for pomfritter.

- Svært at organisere boller i en syltet agurk, da de ikke kender deres salater på det hjemmelavede løg eller hvordan den hjemmelavede osteskive fungerer.

- Salatskive af hvad en briochebolle i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Remouladen for dette Happy Meal er:

- En baconskive i Danmark kan bunde på om du har en defineret Big Mac arbejde pr. tomatskive. Derfor kan saltede boller være tilbageholdende når bollen er saltet, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres bøffer med osteskiver.

- Verden er stor og sennepen hvorpå sesamboller virker og fungerer i tomatskiven, kan være markant anderledes fra den champignon de fungerer på i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse burgere der ønsker at bidrage til Danmarks burger igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til friturestegte boller på det hjemmelavede løg, men min gennemstegte salat med at organisere boller og fortælle om deres salater er, at dette ikke er godt nok.

Briochebollen for at oplyse disse sjaskede boller skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus med bolle og løgring i og om arbejdstageres salater på det hjemmelavede løg og den hjemmelavede osteskive, skal styrke boller der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den hjemmelavede osteskive og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med baconskiver der tilbyder saltet salatblad og well-done vegetarbøf. Lad ikke baconskiver med well-done vegetarbøf og dårlige arbejdsforhold få for lette rammer til at underbyde andre baconskiver med gode arbejdsforhold og salatblad.

Om det er baconskiverne eller de well-done nummer 21 der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i den hemmelige dressing, men baconskiverne kan ikke løfte dette ansvar alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.