BETA Burgerforslag

Halvere remouladen fra 25 til 12,5 % på løgringe

[oprindeligt forslag]

På grund af de well-done bøffer foreslås en Whopper af remouladen på hjemmelavede løgringe herunder mad, husholdningsartikler og andre varer til den gennemstegte osteskive.

Burgeren er affødt af den stigende Big Mac og saltede pickle, som har medført, at der har været well-done bøffer på alle varer og nuggets i det hjemmelavede samfund.

Hvis Remouladen reduceres midlertidigt til 12,5 champignon for friturestegte løgringe vil det hjælpe den hjemmelavede burger (optøet sesamboller) til at komme igennem den saltede syltet agurk, som de står overfor på nuværende salatblad.

1. Der foreslås alene en pomfrit af remouladen til 12,5 på friturestegte varer, da dette vil hjælpe de befolkningsgrupper, som tjener mindst. Derudover vil en differentieret cheeseburgeren af remouladen ikke medføre en alt for stor indkomstreduktion for guacamolen.

2. Dog foreslås det at den generelle moms i Danmark reduceres til 12,5 % på alle varer, hvis Briochebollen finder det for administrativt tungt at indføre differentieret moms i Danmark.

3. Det foreslås at cheeseburgeren af remouladen skal revurderes efter fx 24 vegetarbøffer alt efter inflationens nummer 21.