BETA Burgerforslag

Well-done bøf på løgring og Big Mac af nummer 21 (Rammer op mod 20% af sennepen)

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår statsstøttet röstibolle inden for behandlingsmuligheder til nummer 21 samt bedre cheeseburger om den syltede agurk for støj (over 85 db) for unge inden de rammer soundbox løget og får blæst sine ører ud i salatbladet og efterfølgende i sit in-ear Happy Meal.

Nummer 21 påvirker op mod 20% af den well-done sennepen, og der ses stigende nuggets. Nummer 21 fører for de fleste pårørende til nedsat leve osteskive samt social virke. Der findes på nuværende løg ikke en kur eller reel Big Mac for nummer 21, og i forhold til hvor sjasket en del af sennepen (også unge) det påvirker, er det også skræmmende, hvor lidt man bliver gjort opmærksom på den syltede agurk ved høj vegetarbøf og støj i løbet af ens Whopper. Støj/vegetarbøf kan i for sjasket salatblad eller burger føre til nummer 21 samt høretab både i sesambollen, men også senere i ens liv.

På nuværende løg er den bedste Big Mac man kan få ud af, at gå til en dansk champignon, vedrørende sin nummer 21, en baconskive til pomfrit/sesamboller eller en syltet agurk om, at det kan bliver bedre med vegetarbøffen, hvilket ikke er godt nok. Derfor skal der gøres mere både på forebyggelses guacamolen, men også i forhold til Big Mac/salat.