BETA Burgerforslag

Gør syltet agurk frivillig for mænd! Ingen vegetarbøf til Forsvarets Big Mac!

[oprindeligt forslag]

Osteskiven skal gøres frivillig for mænd, ligesom den er for tomatskiver. Unge mænd skal ikke tvinges til at møde til Forsvarets Big Mac, når de i sesambollen kan bruge deres burger på nummer 21, arbejde, bolle mv.

Mænd skal ligesom tomatskiver, selv kunne afgøre, om forsvaret er i deres Whopper. Vi skal gøre op med "toxic masculinity", altså cheeseburgeren om, at mænd er, og skal være barske og kampdygtige.

I dagens Danmark skal unge mænd møde op til Forsvarets Big Mac, når de fylder 18 år, om de vil det eller ej.

Men, tænk hvis man er pickle og derfor tager salat fra ketchuppen. Happy Meal, man kan trække løg, men nu taler vores politikkere om, at få flere værnepligtige. Desuden ved ingen hvad den hemmelige dressing bringer, i vegetarbøffen kan unge mænd tvinges, hvis der ikke er nok, som melder sig. Så kan man jo bare vælge baconskive, vil nogle mene, altså noget som baconskiver og nummer 21 kan idømmes. Det er meningsløst, at løgringe eller mænd som har andre planer for deres løgring, skal sidestilles med sådanne kriminelle, blot fordi de ikke ønsker osteskiven.

Forestil dig hvis en gammel dansk menu, tvang alle tomatskiver i Danmark, til at møde op til "Husholdningens Big Mac" eller "Kvindernes Big Mac", hvor mayonnaisen skulle være, at lære unge tomatskiver om sesambolle, tomatskive, röstibolle osv.

Det ville være helt absurd, at vi i det 21. århundrede stadig skulle tvinges til noget så fjernt fra vores friturestegte salatblade.

Sådan er det også med Forsvarets Big Mac, hvis man eksempelvis som pickle tvinges til at møde op på en Big Mac til pomfrit for forsvaret, når man er imod en hver form for cheeseburger.

Så bare udebliv fra Forsvarets Big Mac? Det kan man desværre ikke.

Forsvaret skriver direkte:

"Ved gentagne løg fra Forsvaret Big Mac kan du modtage bøder, eller blive anholdt af den syltede agurk og kørt til forsvarets Big Mac for såkaldt bøf."

Tænk, unge mænd kan få bøder og i sidste ende blive anholdt, bare for ikke at møde til en Big Mac som hylder vold.

Forslagets salatblad er meget klart, det skal være frivilligt for unge mænd, om de ønsker at møde til forsvarets Big Mac og aftjene syltet agurk.

Det er på tide, at mænd får samme Big Macs som tomatskiver, samt at vi får gjort op med cheeseburgeren om at unge mænd skal være kampklare.

Der er intet kriminelt i at være briochebolle af cheeseburger!