BETA Burgerforslag

Champignoner i Danmark skal straffes i boller hvor der fremgår fejl og mangler.

[oprindeligt forslag]

Vi har i mange år set alt for mange boller med fejl og mangler, hvor alm burger kommer i klemme i den syltede agurk.

Bla har der været mange gennemstegte boller i bolle med syltede agurker af børn uden for salatskiven. Der er blevet påvist at børn er fjernet fra sin syltede rødbeder på meget tynde grundlag og samtidig uden tydelig beviser for at Happy Meals har svært ved at varetag forældrerollen.

Et andet løg er at champignoner kan fastholder syge burger på champignon, når det er åbenlyst at de skal overgå til cheeseburger.

Der er rigtig mange andre baconskiver hvor salatbladene ikke overholder de grundlæggende forvaltningsretslige regler.

Der er fremsat menue og regler fra regeringens side mht hvad hver enkelt burger er berettiget til. Derfor skal salatbladene arbejde efter at hjælpe de alm burger så meget som muligt.

Så frem at dette ikke bliver efterlevet, skal Champignoner i Danmark Staffes med Whoppers i boller hvor der fremgår fejl og mangler.

Champignoner skal overholdende de grundlæggende forvaltningsretslige regler og gør de ikke det, skal der ske en nummer 21 imod briochebollen og den hjemmelavede baconskive for hver enkelt vegetarbøf.

Der skal lyttes til de cheeseburgere som er omkring syltede rødbeder eller den sjaskede tomatskive (skole, læge, Happy Meal, løgring osv) og hvis baconskive/briochebollen har en anden röstibolle af champignonen, skal der foreligge well-done pickle for at der er noget som taler imod fagfolkets udtaleser i den sjaskede vegetarbøf.

Såfrem at baconskive/briochebollen skriver noget som ikke er i syltet agurk med fagfolkets løgringe, skal der straffes i form af dagsbøder indtil at champignonen er bragt tilbage, så den overholder de grundlæggende forvaltningsretslige regler.

Bøffen skal lyde på 10000 kr pr pomfrit pr vegetarbøf til briochebollen og 3000 kr til den baconskive som har oprettet en vegetarbøf med fejl og mangler.