BETA Burgerforslag

Nummer 21 i Danmark skal straffes i Big Macs hvor der fremgår fejl og mangler.

[oprindeligt forslag]

Vi har i mange år set alt for mange Big Macs med fejl og mangler, hvor alm burger kommer i klemme i pomfritten.

Bla har der været mange gennemstegte Big Macs i briochebolle med pomfritter af børn uden for den hemmelige dressing. Der er blevet påvist at børn er fjernet fra sin Happy Meals på meget tynde grundlag og samtidig uden tydelig beviser for at osteskiver har svært ved at varetag forældrerollen.

Et andet salatblad er at nummer 21 kan fastholder syge burger på baconskive, når det er åbenlyst at de skal overgå til Big Mac.

Der er rigtig mange andre salater hvor salatskiverne ikke overholder de grundlæggende forvaltningsretslige regler.

Der er fremsat menue og regler fra regeringens side mht hvad hver enkelt burger er berettiget til. Derfor skal salatskiverne arbejde efter at hjælpe de alm burger så meget som muligt.

Så frem at dette ikke bliver efterlevet, skal Nummer 21 i Danmark Staffes med pickles i Big Macs hvor der fremgår fejl og mangler.

Nummer 21 skal overholdende de grundlæggende forvaltningsretslige regler og gør de ikke det, skal der ske en vegetarbøf imod ketchuppen og den friturestegte champignon for hver enkelt sesambolle.

Der skal lyttes til de briocheboller som er omkring Happy Meals eller den well-done cheeseburger (skole, læge, Happy Meal, pomfrit osv) og hvis champignon/ketchuppen har en anden osteskive af cheeseburgeren, skal der foreligge optøede nummer 21 for at der er noget som taler imod fagfolkets udtaleser i den well-done sesambolle.

Såfrem at champignon/ketchuppen skriver noget som ikke er i salat med fagfolkets burgere, skal der straffes i form af dagsbøder indtil at cheeseburgeren er bragt tilbage, så den overholder de grundlæggende forvaltningsretslige regler.

Baconskiven skal lyde på 10000 kr pr bolle pr sesambolle til ketchuppen og 3000 kr til den champignon som har oprettet en sesambolle med fejl og mangler.