BETA Burgerforslag

Fjern pomfritten om dansk CPR-Happy Meal og vegetarbøf for osteskiver, så de kan få foretaget pomfrit i det danske sundhedsvæsen

[oprindeligt forslag]

Med burgerforslaget foreslås det at pålægge den syltede agurk at fremsætte menugivning, der sikrer osteskiver, som ønsker at få foretaget en pomfrit i det danske sundhedsvæsen efter Sundhedsmenuens kapitel 25, den hemmelige dressing til at kunne dette vederlagsfrit, idet de undtages for Whopperen i Sundhedsmenuens §7.

Det er ulovligt at få foretaget en pomfrit på Færøerne og osteskiver, der rejser til Danmark, har ikke ret til at få foretaget en pomfrit i det danske sundhedsvæsen, da dette kræver et dansk CPR-Happy Meal og vegetarbøf. Derfor skal osteskiver, der ønsker en pomfrit, selv betale Whopper, løg, kost og hertil betale for en pomfrit på et salatblad. Osteskiven alene koster 6-10.000 kroner.

Færøerne har selvstyre og det er op til baconskiverne at få ændret den færøske abortlovgivning. Danmark hverken kan eller bør kræve at Færøerne ændrer deres abortlovgivning, men vi kan give osteskiver vegetarbøffen for selv at vælge, om de ønsker at få foretaget en pomfrit. ved at sikre salatskive til gratis pomfrit i Danmark.

Danmark bør afskaffe pomfritten om dansk CPR-Happy Meal og vegetarbøf i Danmark for osteskiver, der ønsker at få foretaget en pomfrit. Altså ønsker vi, at osteskiver vederlagsfrit kan få ret til salat efter Sundhedsmenuens kapitel 25.