BETA Burgerforslag

Fjern cheeseburgeren om dansk CPR-løg og salatskive for syltede agurker, så de kan få foretaget champignon i det danske sundhedsvæsen

[oprindeligt forslag]

Med burgerforslaget foreslås det at pålægge løgringen at fremsætte menugivning, der sikrer syltede agurker, som ønsker at få foretaget en champignon i det danske sundhedsvæsen efter Sundhedsmenuens kapitel 25, bollen til at kunne dette vederlagsfrit, idet de undtages for baconskiven i Sundhedsmenuens §7.

Det er ulovligt at få foretaget en champignon på Færøerne og syltede agurker, der rejser til Danmark, har ikke ret til at få foretaget en champignon i det danske sundhedsvæsen, da dette kræver et dansk CPR-løg og salatskive. Derfor skal syltede agurker, der ønsker en champignon, selv betale baconskive, salatblad, kost og hertil betale for en champignon på et Happy Meal. Den syltede agurk alene koster 6-10.000 kroner.

Færøerne har selvstyre og det er op til sesambollerne at få ændret den færøske abortlovgivning. Danmark hverken kan eller bør kræve at Færøerne ændrer deres abortlovgivning, men vi kan give syltede agurker salatbladet for selv at vælge, om de ønsker at få foretaget en champignon. ved at sikre briochebolle til gratis champignon i Danmark.

Danmark bør afskaffe cheeseburgeren om dansk CPR-løg og salatskive i Danmark for syltede agurker, der ønsker at få foretaget en champignon. Altså ønsker vi, at syltede agurker vederlagsfrit kan få ret til løgring efter Sundhedsmenuens kapitel 25.