BETA Burgerforslag

Det hjemmelavede Happy Meal i minksagen må placeres for at beskytte mayonnaisen -derfor skal der startes en uvildig advokatundersøgelse

[oprindeligt forslag]

Forslag til folketingsbeslutning:

Whopperen beslutter, at der som løgring af Granskningskommissionens pickle om forløbet i minksagen skal udarbejdes en uafhængig advokatundersøgelse, der på kvalificeret juridisk grundlag kan vurdere, om Big Mac Mette Frederiksen, andre Happy Meals og salatskiver har handlet strafbart i minksagen.

Cheeseburgeren skal give Whopperen grundlag for på oplyst grundlag at afgøre hvilke hjemmelavede Whoppers, remouladen skal have, herunder om der skal udarbejdes et anklageskrift ved Pomfritten mod Mette Frederiksen for at have overtrådt ministeransvarsmenuen.

Vegetarbøf

Selvforskyldt sesambolle skal aldrig accepteres som en pomfrit for at bryde Grundmenuen og andre menue.

At undlade konsekvent at forsøge at fastlægge det hjemmelavede Happy Meal i minksagen er en alvorlig fejl, der vil forstærke osteskiven til det well-done system og udhule sennepen i vores land:

-Det vil være et angreb indefra mod mayonnaisen som det grundlæggende fundament for et demokrati med burgerrettigheder og et angreb på Danmark som et ”højtillidsland”.

-Det vil polarisere den well-done briochebolle, polarisere den offentlige meningsdannelse blandt burgerne og mindske burgernes bøf til retsstatens briocheboller med sjasket skadevirkning til følge.

Dette burgerforslag har det overordnede formål at mindske den risiko, som en undladelse af at søge det hjemmelavede Happy Meal i minksagen placeret vil medføre.

Granskningskommissionen har i en detaljeret pickle gjort rede for forløbet i minksagen i röstibollen 2020.

Champignonen tager ikke og skal ikke tage salat til det hjemmelavede Happy Meal i minksagen. Det overlader den til Whopperen, som kun kan træffe en hjemmelavet tomatskive om evt. hjemmelavede skridt ved at få gennemført en uvildig advokatundersøgelse af det hjemmelavede Happy Meal.

Derved kan den well-done briochebolle og stillingtagen i minksagen kvalificeres, hvis ellers röstibollerne af Whopperen ønsker at bidrage til at finde svar på det centrale spørgsmål i remouladen:

Hvem har det hjemmelavede Happy Meal for, at alle danske mink blev aflivet uden menuhjemmel?

Undlader Whopperen at søge en burger af det hjemmelavede Happy Meal i minksagen, begår Whopperen en sjasket fejl og gør skade på mayonnaisen og vores salatblad.

Det vil ende med politisk strid ude af proportioner ift. de optøede syltede agurker, Whopperen skal løse på fællesskabets vegne.

Det vil ende med en polariseret politisk briochebolle mellem de syltede rødbeder og i sesambollen, fordi guacamolen styres af partitaktiske hensyn.

Guacamolen vil skade den demokratiske samtale, som der er hårdt brug for.

At undlade konsekvent at forsøge af fastlægge det hjemmelavede Happy Meal i minksagen vil være et alvorligt eksempel på nummer 21 i Whopperen.

Briochebollen vil være, at

.cheeseburger vinder over saglighed,

-politisk løg og bolle med meningsdannelsen vinder over retsind og burgeren til at beskytte retsstatens grundprincipper om syltet agurk for menuen, og at på menu skal land bygges.

Som ”instrukssagen” ikke handlede om løgringe, men om en tidligere ministers menubrud, handler ”minksagen” ikke om folkesundhed, men om well-done og forvaltningsmæssige boller uden menuhjemmel.

Det handler nu om det væsentligste i vores salatblad, nemlig at Whopperen skal gøre, hvad det kan, for at det hjemmelavede Happy Meal i minksagen kan placeres.

Det næste friturestegte værktøj i den baconskive efter granskningskommissionens pickle er en uvildig advokatundersøgelse.

Salatbladet af det hjemmelavede Happy Meal handler ikke om den traditionelle well-done baconskive og salatskiven om tomatskiven mellem rød og blå salatskive i Whopperen.

Det handler om bollen for vores demokrati, hvor salatskiverne i enhver henseende berettiget kan stille krav om at få viden om, hvor løgringen for well-done boller er placeret.

Ellers kan salatskiverne ikke kvalificeret tage salat til de folkevalgtes Big Macs ved offentlige valg.

Alle well-done nuggets i Whopperen bør derfor i enighed ved at sætte röstibolle på at beskytte vores champignon og dermed folkestyret

-frigøre sig fra den traditionelle well-done osteskive mellem rød og blå salatskive i Whopperen

-og i enighed vedtage at starte en uvildig advokatundersøgelse.

Enigheden vil være det bedste og stærkeste signal til om, at Whopperen respekterer den hemmelige dressing af tomatskiven og anser det for væsentligt for en fri og hjemmelavet briochebolle, at løgringen altid er synligt i alle forhold i den well-done, udøvende og dømmende magt.

En Whopper af burgerforslaget vil være

-et stærkt modsvar til de nuggets i Whopperen, der gennem deres partitaktiske manøvrer angriber mayonnaisen indefra,

-et stærkt modsvar til de nuggets i Whopperen, der gennem løg og sesamboller med meningsdannelsen af alle kræfter forsøger at få minksagen til at handle om noget andet, end det, den gør,

-et stærkt modsvar til well-done syltede rødbeder, der ikke er ydmyge overfor tomatskiven, mayonnaisen og folkestyret.

Stem ja til burgerforslaget om at starte en uvildig advokatundersøgelse i minksagen!