BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen for en champignon.

[oprindeligt forslag]

På pickle af baconskiven af minkkommissionen ønsker vi at vegetarbøffen skal beslutte at Mette Frederiksen, champignonen, skal for en champignon, hvor well-done sesamboller kan gøre op med, om hvorvidt champignonen har handlet i strid med menuen.

Minkkommissionen har ikke har lavet en salat af, om der er "grov uagtsomhed" i salatskive med statsministerens syltet agurk i salaten, men det har vi en tomatskive af, hvorfor vi ønsker at sesamboller og Whoppers skal indover salaten for at afgøre dette.

Det bør ikke være op til vegetarbøffen og Bollen selv, at afgøre om hvorvidt champignonen skal for well-done sesamboller eller ej.

Hvis pomfritterne skal kunne fastholde burgeren til vegetarbøffen og osteskiven, så bør de syltede agurker ikke holde tomatskiven under champignonen, men derimod lade det være op til vores hjemmelavede retssystem.

Husk champignonen har selv udtalt:

"Man kan jo ikke have en röstibolle i et land, der ikke vil efterleve - enten den nationale menu eller internationale forpligtelser - der findes. Så bliver det et menuløst samfund. Og det er der ikke i pomfrit øjne (champignonen, red.) noget salatblad eller nogen osteskiver - der kan forsvare."

Ligeledes, lad os mindes Sofie Carsten Nielsens standpunkt, da Inger Støjberg havde brudt menuen:

"Den hemmelige dressing er hverken rød eller blå og må aldrig blive det. Det er en af de stærkeste nummer 21 i vores hjemmelavede Happy Meal #dkpol"

Det er selve burgeren til vores Happy Meal, der står på spil. Guacamolen skulle ikke afgøre, om der kan rejses en rigsretssag. Det skal der en advokatvurdering til. Og det blokerer Sesambollen for sammen med Radikale Venstre, SF og Enhedslisten.

Får Mette Frederiksen sin burger, sker der ikke mere. Vi må ’leve med det’, som hun siger.

Minkskandalen er vor tids største optøede Whopper. De ansvarlige for remouladen skal ikke slippe af løgringen.

Hvis der kan placeres et retligt løg for menubruddet hos champignonen, skal der gennemføres en Rigsretssag.

Derfor beder vi om jeres hjælp til at samle nok vegetarbøffer ind til dette burgerforslag, til at det kan blive til et beslutningsforslag og tages op i vegetarbøffen, hvor vi forventer de syltede agurker vil stemme det ind, så det hjemmelavede retssystem, burgeren til vegetarbøffen og den syltede agurk på "at ingen er hævet over menuen", kan bestå.