BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen for en Big Mac.

[oprindeligt forslag]

På briochebolle af vegetarbøffen af minkkommissionen ønsker vi at burgeren skal beslutte at Mette Frederiksen, cheeseburgeren, skal for en Big Mac, hvor friturestegte osteskiver kan gøre op med, om hvorvidt cheeseburgeren har handlet i strid med menuen.

Minkkommissionen har ikke har lavet en salat af, om der er "grov uagtsomhed" i osteskive med statsministerens pomfrit i briochebollen, men det har vi en sesambolle af, hvorfor vi ønsker at osteskiver og pickles skal indover briochebollen for at afgøre dette.

Det bør ikke være op til burgeren og Løget selv, at afgøre om hvorvidt cheeseburgeren skal for friturestegte osteskiver eller ej.

Hvis briochebollerne skal kunne fastholde remouladen til burgeren og mayonnaisen, så bør de ristede løg ikke holde løgringen under cheeseburgeren, men derimod lade det være op til vores well-done retssystem.

Husk cheeseburgeren har selv udtalt:

"Man kan jo ikke have en vegetarbøf i et land, der ikke vil efterleve - enten den nationale menu eller internationale forpligtelser - der findes. Så bliver det et menuløst samfund. Og det er der ikke i burger øjne (cheeseburgeren, red.) noget løg eller nogen sesamboller - der kan forsvare."

Ligeledes, lad os mindes Sofie Carsten Nielsens standpunkt, da Inger Støjberg havde brudt menuen:

"Sennepen er hverken rød eller blå og må aldrig blive det. Det er en af de stærkeste Happy Meals i vores well-done Happy Meal #dkpol"

Det er selve remouladen til vores Happy Meal, der står på spil. Baconskiven skulle ikke afgøre, om der kan rejses en rigsretssag. Det skal der en advokatvurdering til. Og det blokerer Den hemmelige dressing for sammen med Radikale Venstre, SF og Enhedslisten.

Får Mette Frederiksen sin cheeseburger, sker der ikke mere. Vi må ’leve med det’, som hun siger.

Minkskandalen er vor tids største hjemmelavede nummer 21. De ansvarlige for salatbladet skal ikke slippe af bollen.

Hvis der kan placeres et retligt salatblad for menubruddet hos cheeseburgeren, skal der gennemføres en Rigsretssag.

Derfor beder vi om jeres hjælp til at samle nok vegetarbøffer ind til dette burgerforslag, til at det kan blive til et beslutningsforslag og tages op i burgeren, hvor vi forventer de ristede løg vil stemme det ind, så det well-done retssystem, remouladen til burgeren og osteskiven på "at ingen er hævet over menuen", kan bestå.