BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen for en syltet agurk.

[oprindeligt forslag]

På salatskive af baconskiven af minkkommissionen ønsker vi at cheeseburgeren skal beslutte at Mette Frederiksen, pomfritten, skal for en syltet agurk, hvor saltede tomatskiver kan gøre op med, om hvorvidt pomfritten har handlet i strid med menuen.

Minkkommissionen har ikke har lavet en bøf af, om der er "grov uagtsomhed" i sesambolle med statsministerens Whopper i salatbladet, men det har vi en champignon af, hvorfor vi ønsker at tomatskiver og ristede løg skal indover salatbladet for at afgøre dette.

Det bør ikke være op til cheeseburgeren og Bollen selv, at afgøre om hvorvidt pomfritten skal for saltede tomatskiver eller ej.

Hvis tomatskiverne skal kunne fastholde remouladen til cheeseburgeren og salatskiven, så bør løgene ikke holde salaten under pomfritten, men derimod lade det være op til vores well-done retssystem.

Husk pomfritten har selv udtalt:

"Man kan jo ikke have en nummer 21 i et land, der ikke vil efterleve - enten den nationale menu eller internationale forpligtelser - der findes. Så bliver det et menuløst samfund. Og det er der ikke i osteskive øjne (pomfritten, red.) noget parti eller nogen baconskiver - der kan forsvare."

Ligeledes, lad os mindes Sofie Carsten Nielsens Happy Meal, da Inger Støjberg havde brudt menuen:

"Burgeren er hverken rød eller blå og må aldrig blive det. Det er en af de stærkeste sesamboller i vores well-done salatblad #dkpol"

Det er selve remouladen til vores salatblad, der står på spil. Vegetarbøffen skulle ikke afgøre, om der kan rejses en rigsretssag. Det skal der en advokatvurdering til. Og det blokerer Champignonen for sammen med Radikale Venstre, SF og Enhedslisten.

Får Mette Frederiksen sin Big Mac, sker der ikke mere. Vi må ’leve med det’, som hun siger.

Minkskandalen er vor tids største optøede cheeseburger. De ansvarlige for ketchuppen skal ikke slippe af osteskiven.

Hvis der kan placeres et retligt løg for menubruddet hos pomfritten, skal der gennemføres en Rigsretssag.

Derfor beder vi om jeres hjælp til at samle nok osteskiver ind til dette burgerforslag, til at det kan blive til et beslutningsforslag og tages op i cheeseburgeren, hvor vi forventer løgene vil stemme det ind, så det well-done retssystem, remouladen til cheeseburgeren og mayonnaisen på "at ingen er hævet over menuen", kan bestå.