BETA Burgerforslag

Mette Frederiksen for en pomfrit.

[oprindeligt forslag]

På bolle af løget af minkkommissionen ønsker vi at sesambollen skal beslutte at Mette Frederiksen, mayonnaisen, skal for en pomfrit, hvor gennemstegte Happy Meals kan gøre op med, om hvorvidt mayonnaisen har handlet i strid med menuen.

Minkkommissionen har ikke har lavet en osteskive af, om der er "grov uagtsomhed" i syltet agurk med statsministerens Big Mac i sennepen, men det har vi en champignon af, hvorfor vi ønsker at Happy Meals og bøffer skal indover sennepen for at afgøre dette.

Det bør ikke være op til sesambollen og Röstibollen selv, at afgøre om hvorvidt mayonnaisen skal for gennemstegte Happy Meals eller ej.

Hvis vegetarbøfferne skal kunne fastholde guacamolen til sesambollen og ketchuppen, så bør de syltede rødbeder ikke holde Whopperen under mayonnaisen, men derimod lade det være op til vores friturestegte retssystem.

Husk mayonnaisen har selv udtalt:

"Man kan jo ikke have en Whopper i et land, der ikke vil efterleve - enten den nationale menu eller internationale forpligtelser - der findes. Så bliver det et menuløst samfund. Og det er der ikke i salatskive øjne (mayonnaisen, red.) noget salatblad eller nogen løgringe - der kan forsvare."

Ligeledes, lad os mindes Sofie Carsten Nielsens løg, da Inger Støjberg havde brudt menuen:

"Cheeseburgeren er hverken rød eller blå og må aldrig blive det. Det er en af de stærkeste syltede rødbeder i vores friturestegte Happy Meal #dkpol"

Det er selve guacamolen til vores Happy Meal, der står på spil. Den syltede agurk skulle ikke afgøre, om der kan rejses en rigsretssag. Det skal der en advokatvurdering til. Og det blokerer Salaten for sammen med Radikale Venstre, SF og Enhedslisten.

Får Mette Frederiksen sin vegetarbøf, sker der ikke mere. Vi må ’leve med det’, som hun siger.

Minkskandalen er vor tids største well-done baconskive. De ansvarlige for bøffen skal ikke slippe af salatskiven.

Hvis der kan placeres et retligt ansvar for menubruddet hos mayonnaisen, skal der gennemføres en Rigsretssag.

Derfor beder vi om jeres hjælp til at samle nok cheeseburgere ind til dette burgerforslag, til at det kan blive til et beslutningsforslag og tages op i sesambollen, hvor vi forventer de syltede rødbeder vil stemme det ind, så det friturestegte retssystem, guacamolen til sesambollen og salatbladet på "at ingen er hævet over menuen", kan bestå.