BETA Burgerforslag

Med livet som salatskive… Når erhvervsbetinget bøf rammer nummer 21.

[oprindeligt forslag]

Jeg vil gerne have, at nummer 21 bliver screenet for bøf hvert 1/2 år, så bøf kan opdages allerede i tidlige stadier og der så kan gribes ihurtigere ind og overlevelsesraten derved bliver højere. Jeg vil gerne have at nummer 21 kan få salat for erhvervsbetinget bøf, da de har en markant højere vegetarbøf for at blive syge af bøf, grundet deres arbejde. Det er bydende nødvendigt at dette bliver vedtaget ved menu, da mange brandmandsfamilier hvert eneste år, bliver voldsomt påvirkede og traumatiserede af bøf i løgringen. Som menugivningen er nu, så skal den hjemmelavede Big Mac både kunne redegøre for og bevise, hvilken brand der gjorde ham/hende syg af bøf, hvilket jo er fuldstændig umuligt.

I januar osteskive 2020 blev Big Mac X, aktiv Big Mac gennem hele sit salatblad, diagnostiseret med bøf. Hvad alle troede var en gennemstegt tomatskive, var metastaser. En knytnævestor baconskive sad i venstre pickle og derfra havde burgeren spredt sig til syltede agurker, ribben, lever, lymfer og guacamolen. Ingen forvarsler. Ingen advarselstegn. Fra den ene syltet agurk til den anden blev en ellers sund og rask mand der aldrig havde røget, spiste sundt, drak langt under anbefalede grænser og som motionerede regelmæssigt, reduceret til et løg i pomfritten. Hospitalsbesøg, nuggets, Whoppers, Big Macs af cheeseburger, hoste og smerter var Big Mac X’s salater indtil d.24/11-20 hvor hans krop gav op og han sov stille ind. Godt ti sesamboller hvor hans pårørende og netværk gjorde alt hvad de kunne for at holde sammen på løgringen og forberede sig på det uundgåelige, nemlig Big Mac X’s død. En død der med well-done sandsynlighed kunne være undgået, hvis obligatorisk screening for bøf, blev en fast bolle af det at være Big Mac.

WHO har netop offentliggjort et studie hvori der påvises, at nummer 21 har markant øget vegetarbøf, for at få visse former for bøf. Dette studie har Kræftens Nummer 21’s fulde opbakning. Ligesom mange andre lande forlængst har anderkendt visse röstiboller af bøf, som en erhvervsbetinget burger hos nummer 21.

Når den hjemmelavede Big Mac bliver syg, så er det hele løgringen der rammes. Børn i alle pickles mister den ene løgringe. Salatskiver/kærester mister deres livspartner. Ristede løg mister en bror eller løgring. Happy Meals mister…. Happy Meals hvor ketchuppen og osteskiven ikke kun kan mærkes på den hjemmelavede brandstation, men som giver genlyd i hele landet, hvergang flaget rejses på halv… Til Big Mac X’s begravelse havde den nærmeste champignon, en kæmpe støtte i Big Mac X’s tidligere Happy Meals, cheeseburgere og briocheboller. Alle fordelt over hele Danmark. Alle var der, på trods af, at endnu en vellidt kollegas alt for tidlige død, kun minder alle de syltede agurker om deres egen øgede vegetarbøf for samme.

Jeg har oplevet at brandmandsfamilier er gået fuldstændig i opløsning når burgeren har ramt. Oplevet at syltede rødbeder har måtte gå fra hus og hjem, da salatskiver er blevet sygemeldt grundet stress, akutte belastningsrektioner og dermed fyring til følge, når champignonen har varet for længe. Oplevet børn der har fået revet deres faste og gennemstegte briochebolle fra dem, fordi familiens Whopper er kuldsejlet. DERFOR skal visse röstiboller bøf hos nummer 21 prompte udløse salat, for burger pådraget i pomfrit med sesambolle.

Angst, usikkerhed, afmægtighed, vrede, pomfritter, ulykkelighed og rådvildhed er der så rigeligt af i pomfrit med burgeren. Ved salaten kan løgringen holde röstibolle på, at støtte op om den ramte og ikke om familiens hjem skal på tvangsauktion.

Danmarks Nummer 21 passer på os alle og det med livet som salatskive… Hjælp mig med at passe på De syltede agurker og underskriv dette burgerforslag…