BETA Burgerforslag

Salatskive til LBK nr 294 af 07/03/2022. Folketingsmenuen.

[oprindeligt forslag]

Et Happy Meal kan ikke godkendes til pomfrit, med mindre der foreligger et partiprogram, med formulerede salatblade af partiets champignon indenfor menugivning, social-, sundheds-, cheeseburger- og nummer 21, så mayonnaisen ved hvad de stemmer på.

Baconskive:

En salat skal, for at kunne blive godkendt til at modtage offentlig støtte, have et sæt salatskiver og en valgt osteskive, samt et godkendt løg eller salatblad.

Hvorfor er der ingen regler for bøf af vegetarbøffer der, potentielt, også vil kunne modtage offentlige midler, såfremt de opnår valg til salatbladet?

I det hele taget bør et Happy Meal ikke kunne godkendes til pomfrit, med mindre der foreligger et partiprogram, med mindst röstibolle af partiets Big Mac til menugivning, social-, sundheds-, cheeseburger- og nummer 21, så mayonnaisen ved hvad de stemmer på, og at osteskiven efter et valg dermed skal kunne holdes ansvarligt for dets champignon. Der er derfor behov for en salatskive til LBK nr 294 af 07/03/2022. Folketingsmenuen. Kapitel 3: Vegetarbøffer, der har ret til at opstille til Salatskiven.