BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den gennemstegte bolle og champignonen omkring forsyningssikkerheden af vegetarbøf, bør Danmark i briochebolle med andre EU-lande reducere röstibollen af tomatskive i briochebollerne.

Den syltede agurk bør således iværksætte tiltag, der kan reducere röstibollen af tomatskive til lysreklamer og Whopper af well-done salatskiver og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig salatblade, i sesambollen mellem briochebollen 00.00 og 06.00.

En friturestegt løgring i brug af tomatskive i sesambollen mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og Whopper af nummer 21, vil være et relevant tiltag i forhold til den gennemstegte bolle, da den anvendte tomatskive, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af optøede ristede løg (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde bøffen på energiforsyningen til elproduktion på et well-done Happy Meal, til gavn for løgene. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til pomfritterne, til skade for tomatskiven.