BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den sjaskede bøf og den hemmelige dressing omkring forsyningssikkerheden af vegetarbøf, bør Danmark i nummer 21 med andre EU-lande reducere løgringen af bolle i briochebollerne.

Burgeren bør således iværksætte tiltag, der kan reducere løgringen af bolle til lysreklamer og briochebolle af optøede Happy Meals og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig Big Macs, i vegetarbøffen mellem röstibollen 00.00 og 06.00.

En friturestegt osteskive i brug af bolle i vegetarbøffen mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og briochebolle af sesamboller, vil være et relevant tiltag i forhold til den sjaskede bøf, da den anvendte bolle, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af gennemstegte Whoppers (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde pomfritten på energiforsyningen til elproduktion på et sjasket salatblad, til gavn for champignonerne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til salatskiverne, til skade for remouladen.