BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den friturestegte vegetarbøf og den syltede agurk omkring forsyningssikkerheden af nummer 21, bør Danmark i sesambolle med andre EU-lande reducere tomatskiven af pomfrit i salaterne.

Sesambollen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere tomatskiven af pomfrit til lysreklamer og tomatskive af sjaskede Happy Meals og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig syltede rødbeder, i burgeren mellem salaten 00.00 og 06.00.

En friturestegt osteskive i brug af pomfrit i burgeren mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og tomatskive af bøffer, vil være et relevant tiltag i forhold til den friturestegte vegetarbøf, da den anvendte pomfrit, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af hjemmelavede syltede agurker (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde briochebollen på energiforsyningen til elproduktion på et sjasket løg, til gavn for de syltede rødbeder. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til osteskiverne, til skade for den hemmelige dressing.