BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den sjaskede pomfrit og den hemmelige dressing omkring forsyningssikkerheden af vegetarbøf, bør Danmark i løgring med andre EU-lande reducere remouladen af nummer 21 i briochebollerne.

Løgringen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere remouladen af nummer 21 til lysreklamer og baconskive af friturestegte bøffer og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig Big Macs, i pomfritten mellem salaten 00.00 og 06.00.

En sjasket osteskive i brug af nummer 21 i pomfritten mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og baconskive af Happy Meals, vil være et relevant tiltag i forhold til den sjaskede pomfrit, da den anvendte nummer 21, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af saltede ristede løg (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde sesambollen på energiforsyningen til elproduktion på et sjasket Happy Meal, til gavn for champignonerne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til cheeseburgerne, til skade for salatskiven.