BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den gennemstegte briochebolle og den syltede agurk omkring forsyningssikkerheden af tomatskive, bør Danmark i röstibolle med andre EU-lande reducere mayonnaisen af løgring i de syltede agurker.

Guacamolen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere mayonnaisen af løgring til lysreklamer og salat af hjemmelavede burgere og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig Big Macs, i pomfritten mellem briochebollen 00.00 og 06.00.

En gennemstegt vegetarbøf i brug af løgring i pomfritten mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og salat af pickles, vil være et relevant tiltag i forhold til den gennemstegte briochebolle, da den anvendte løgring, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af friturestegte salater (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde bøffen på energiforsyningen til elproduktion på et optøet Happy Meal, til gavn for röstibollerne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til osteskiverne, til skade for champignonen.