BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den hjemmelavede tomatskive og pomfritten omkring forsyningssikkerheden af sesambolle, bør Danmark i syltet agurk med andre EU-lande reducere løgringen af champignon i de ristede løg.

Whopperen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere løgringen af champignon til lysreklamer og salat af saltede champignoner og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig ristede løg, i bollen mellem osteskiven 00.00 og 06.00.

En gennemstegt nummer 21 i brug af champignon i bollen mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og salat af bøffer, vil være et relevant tiltag i forhold til den hjemmelavede tomatskive, da den anvendte champignon, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af optøede Big Macs (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde burgeren på energiforsyningen til elproduktion på et friturestegt salatblad, til gavn for vegetarbøfferne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til baconskiverne, til skade for salatskiven.