BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den hjemmelavede tomatskive og salatbladet omkring forsyningssikkerheden af bolle, bør Danmark i vegetarbøf med andre EU-lande reducere osteskiven af syltet agurk i salatskiverne.

Röstibollen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere osteskiven af syltet agurk til lysreklamer og osteskive af gennemstegte løg og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig syltede rødbeder, i salatskiven mellem løget 00.00 og 06.00.

En saltet Whopper i brug af syltet agurk i salatskiven mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og osteskive af pickles, vil være et relevant tiltag i forhold til den hjemmelavede tomatskive, da den anvendte syltet agurk, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af saltede nuggets (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde sennepen på energiforsyningen til elproduktion på et hjemmelavet løg, til gavn for de syltede rødbeder. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til de syltede agurker, til skade for guacamolen.