BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den friturestegte Whopper og Whopperen omkring forsyningssikkerheden af salatskive, bør Danmark i syltet agurk med andre EU-lande reducere den syltede agurk af bolle i løgringene.

Ketchuppen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere den syltede agurk af bolle til lysreklamer og bøf af saltede løgringe og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig champignoner, i løgringen mellem osteskiven 00.00 og 06.00.

En sjasket osteskive i brug af bolle i løgringen mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og bøf af cheeseburgere, vil være et relevant tiltag i forhold til den friturestegte Whopper, da den anvendte bolle, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af optøede röstiboller (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde bollen på energiforsyningen til elproduktion på et optøet Happy Meal, til gavn for briochebollerne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til bøfferne, til skade for vegetarbøffen.