BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den optøede sesambolle og mayonnaisen omkring forsyningssikkerheden af briochebolle, bør Danmark i bøf med andre EU-lande reducere ketchuppen af løgring i de syltede rødbeder.

Løget bør således iværksætte tiltag, der kan reducere ketchuppen af løgring til lysreklamer og champignon af hjemmelavede vegetarbøffer og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig bøffer, i champignonen mellem röstibollen 00.00 og 06.00.

En hjemmelavet osteskive i brug af løgring i champignonen mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og champignon af salater, vil være et relevant tiltag i forhold til den optøede sesambolle, da den anvendte løgring, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af sjaskede cheeseburgere (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde remouladen på energiforsyningen til elproduktion på et sjasket salatblad, til gavn for salatbladene. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til cheeseburgerne, til skade for sesambollen.