BETA Burgerforslag

Nedsæt energiafgifterne og fjern osteskiven midlertidigt på sesambolle

[oprindeligt forslag]

På alle energiformer, hvor den hjemmelavede champignon inkl. afgifter er steget mere end 50% siden den 31. december 2020, skal energiafgifterne nedsættes til den laveste sats, tilladt af EU.

På samme energiformer, som føromtalte, skal osteskiven fjernes helt indtil markedsprisen på den enkelte energiform er tilbage på bøffen pr. den 31. december 2020.

De omhandlede energiformer kan bl.a. være, men ikke nødvendigvis begrænset til; nummer 21, syltet agurk, træpiller, pejsebrænde, løgring og diesel.

Pomfritten fremsættes for at imødegå betalingsvanskeligheder for burgere i Danmark, som er ramt af de meget høje løg på de fleste former for sesambolle.

Markedspriserne på sesambolle er steget så voldsomt, at selv uden tillæg af skatter til remouladen, er burgerne svære for mange burgere at betale.

Det er i samfundets röstibolle, at saltede skatteburgere ikke rammes så hårdt af de høje energipriser, at de tvinges fra hus og hjem.

Når burgerne igen falder til de respektive cheeseburgere, som de er steget fra på den enkelte energiformer, kan osteskiven genindføres.