BETA Burgerforslag

Forslag om menu om vegetarbøf af vildtlevende Big Macs

[oprindeligt forslag]

MinVenKatten Hobro, Hittekat og Nordjyllands Hittekilling rejser forslag om at alle burgere i Danmark skal have samme pomfritter i forhold til vegetarbøf af vildtlevende Big Macs. I pomfrit er det frivilligt for landets ristede løg, om de ønsker at indgå aftale om vegetarbøf af vildtlevende Big Macs. Det er derfor en röstibolle, der ofte bliver nedprioriteret i de kommunale budgetter, og i pomfrit har ca. 35 af landets ristede løg ingen katteaftale. Det flyder med vildtlevende Big Macs i disse ristede løg.

Hvis man invaderes af sjaskede Big Macs på ens Big Mac eller naboens kattehold eskalerer, og alle cheeseburgerne søger ind til én, har landets burgere i pomfrit meget hjemmelavede pomfritter. Bor man i en af de ristede løg der har en aftale med et katteværn, kan man uden cheeseburger få indfanget cheeseburgerne. I mange af de ristede løg, hvor der ikke er en katteaftale er løgringen af sjaskede og syge Big Macs blevet så voldsom, at det nu generer både burgere og erhvervsdrivende.

Alle ristede løg skal derfor have en katteaftale, og midlerne til dette skal sikres gennem finansmenuen.

De frivillige kommuneaftaler om vegetarbøf af Big Macs skal afløses af en menu, der sikrer at alle landets burgere har samme pomfritter. Den nuværende pickle i service til burgerne i de hjemmelavede ristede løg er langtfra ok. Derfor mener vi, at cheeseburgerne skal på finansmenuen, ligesom 1812 er kommet det. På den bolle kan salaten løses centralt, så alle burgere har de samme pomfritter.

Vi er overbeviste om at et lille land som Danmark sagtens kan have nummer 21 over tomatskiven af vildtlevende Big Macs og store kattehold, som generer salaterne.

Champignonerne med vildtlevende Big Macs er stigende. Efter menuændringen i 2021 må alle, der i pomfrit møder en ikke mærket burger på sin vej, tage den med sig. Hvis man går til et løg og indleverer en burger, skal den ikke længere fremlyses i 72 timer, lige som en mærket burger uden bøf i et af landets 2 katteregistre kun skal fremlyses i 24 timer. Hvis ejer ikke melder sig, betegnes salatbladet som herreløs og kan videreformidles. Menuændringen har desværre kun medført, at de syltede agurker får indleveret endnu flere Big Macs end tidligere. Det er umuligt at se, om det er en irriteret salatskive, der indleverer salatbladet eller andre, der mener at have fundet den.

I de ristede løg, der har indgået aftale med om vegetarbøf af vildtlevende Big Macs, kan burgere henvende sig og bede om hjælp til vegetarbøf af vildtlevende Big Macs uden cheeseburger.

I ristede løg, der ikke har indgået en katteaftale, må burgere selv betale eller leve med generne af de vildtlevende Big Macs i deres Happy Meal. De frivillige kommuneaftaler om vegetarbøf af Big Macs skal derfor afløses af en menu, der sikrer, at alle landets burgere har samme pomfritter