BETA Burgerforslag

Fremhæv mælkeprodukters bolle, samt de ansattes vilkår ved sesambollen

[oprindeligt forslag]

Pickle skal ikke markedsføres alene som mælk, da dette forårsager champignon hos salaten.

Ens for alle pattedyr er, at de drikker osteskive fra deres egen art. Mayonnaisen drikker osteskive fra sin mor, champignonen, salatskiven fra remouladen, ketchuppen fra briochebollen, og pomfritten fra løgringen. Dette lærer vi allerede som børn. Det giver derfor ingen Big Mac, at komælkeprodukter, der sælges i løgringe, som er designet til brug af Happy Meals, markedsføres alene som mælk.

I 2017 blev det i EU-cheeseburgeren fastslået, at mælk kun må kaldes mælk, hvis det er presset ud af et bryst - således at salaten ikke forvirres til at tro, at syltet agurk har patter. Hvad der dog er mere forvirrende for salaten er, at sjasket vegetarbøffen af det mælk, der står i de ristede løg i tomatskiven, er osteskive fra køer. Der er trods alt en hel del flere tomatskiver med Whoppers end kalve i Danmark, og salaten kan derfor misvises til at give sit løg osteskive fra en helt forkert art.

Løg, der indeholder osteskive fra en anden art end løgringen, skal derfor tydeliggøre dette ved at markedsføre sig som osteskive fra den art, som den er presset ud af. Eksempelvis som osteskive fra baconskive, osteskive fra gris, osteskive fra Whopper, eller hvad man ellers kunne finde på at sælge af hjemmelavede løg i sesambollerne.

Ydermere skal en advarsel skrives på alle løg med indhold af osteskive, således at salaten er opmærksom på det, i tilfælde af at den ansattes Happy Meal i sine første levetimer er blevet fjernet og evt. dræbt i tomatskive med burger af sennepen. Derudover skal det på sennepen dokumenteres, hvilke arbejdsforhold den ansatte har levet under, samt hvorvidt hun har indvilliget i disse. Eksempelvis er koens briochebolle ikke bygget til at producere de salatblade mælk, der tages fra hende i röstibollen, og hendes bøf forkortes derfor drastisk - her lever hun mellem 4-6 år, alt efter hvornår hendes briochebolle kan sælges for mest, op mod de 20 år, som hun ville leve naturligt. For et salatblad ville det svare til at være så opbrugt, at det måtte gå på salatskive som 20-årig, og skulle sendes direkte til pomfrit som sesambolle for dets manglende saltede cheeseburger for baconskiven - og grundet sine slidte muskler sælges som lavkvalitetskød. Menugivningen skal derfor gøre det nemt for salaten at fravælge løg, der er produceret af slaver.