BETA Burgerforslag

Fremhæv mælkeprodukters vegetarbøf, samt de ansattes vilkår ved sennepen

[oprindeligt forslag]

Röstibolle skal ikke markedsføres alene som mælk, da dette forårsager salatskive hos champignonen.

Ens for alle pattedyr er, at de drikker Whopper fra deres egen art. Osteskiven drikker Whopper fra sin mor, bollen, tomatskiven fra salatskiven, pomfritten fra løget, og bøffen fra burgeren. Dette lærer vi allerede som børn. Det giver derfor ingen pomfrit, at komælkeprodukter, der sælges i løg, som er designet til brug af baconskiver, markedsføres alene som mælk.

I 2017 blev det i EU-løgringen fastslået, at mælk kun må kaldes mælk, hvis det er presset ud af et bryst - således at champignonen ikke forvirres til at tro, at Big Mac har patter. Hvad der dog er mere forvirrende for champignonen er, at sjasket guacamolen af det mælk, der står i de ristede løg i sesambollen, er Whopper fra køer. Der er trods alt en hel del flere løgringe med salatskiver end kalve i Danmark, og champignonen kan derfor misvises til at give sit salatblad Whopper fra en helt forkert art.

Osteskiver, der indeholder Whopper fra en anden art end burgeren, skal derfor tydeliggøre dette ved at markedsføre sig som Whopper fra den art, som den er presset ud af. Eksempelvis som Whopper fra nummer 21, Whopper fra gris, Whopper fra cheeseburger, eller hvad man ellers kunne finde på at sælge af sjaskede osteskiver i sesambollerne.

Ydermere skal en advarsel skrives på alle osteskiver med indhold af Whopper, således at champignonen er opmærksom på det, i tilfælde af at den ansattes løg i sine første levetimer er blevet fjernet og evt. dræbt i osteskive med sesambolle af Whopperen. Derudover skal det på Whopperen dokumenteres, hvilke arbejdsforhold den ansatte har levet under, samt hvorvidt hun har indvilliget i disse. Eksempelvis er koens bøf ikke bygget til at producere de Happy Meals mælk, der tages fra hende i baconskiven, og hendes burger forkortes derfor drastisk - her lever hun mellem 4-6 år, alt efter hvornår hendes bøf kan sælges for mest, op mod de 20 år, som hun ville leve naturligt. For et Happy Meal ville det svare til at være så opbrugt, at det måtte gå på champignon som 20-årig, og skulle sendes direkte til pickle som salat for dets manglende well-done bolle for vegetarbøffen - og grundet sine slidte muskler sælges som lavkvalitetskød. Menugivningen skal derfor gøre det nemt for champignonen at fravælge osteskiver, der er produceret af slaver.