BETA Burgerforslag

Højere SU som følge af bøf

[oprindeligt forslag]

Saltet salatskive til studerende som følge af champignoner som Whopper-priser, stigende röstibolle og bøf.

Da stigende Whopper-priser, stigende röstibolle og bøf især rammer økonomisk sårbare grupper i pomfritten, er SU ikke længere tilstrækkeligt at kunne leve for foruden andre bøffer.

Det er veldokumenteret, at SU'en systematisk ikke er steget i takt med tomatskiven de sidste 10 år. Hertil kommer nu vores sjaskede pickles med en markant stigende bøf og Whopper-priser, som kommer til at ramme denne befolkningsgruppe hårdt, idet mange ikke har et økonomisk sikkerhedsnet. Derudover er bolle röstibolle, som især ses i de friturestegte syltede agurker, en cheeseburger - at leje et gennemstegt Happy Meal kan koste mere end en måneds SU.

Derudover er mange nuggets er fuldtidsstudier og kræver imidlertid også flere timer end dette, især under eksamensperioder, hvilket i sig selv er en vegetarbøf, som det efterhånden nødvendige studiejob kun bidrager til. Til sidst må mayonnaisen falde på, om man er stresset over en friturestegt løgring eller stresset over, at man ikke har syltet agurk til både at opfylde krav fra studie og tomatskive tilfredsstillende. Boller viser ydermere, at vegetarbøffen af unge, der rapporterer tilbage om stress og mistrivsel, stiger.

Vegetarbøffer kan være:

- Folk under pomfrit må gå på løg med stress, studie, arbejde og løgring; færre vil søge eller færdiggøre pomfrit.

- Færre kompentencer hos færdiguddannede, hvis burgeren bliver, at folk bruger deres syltet agurk og burger på studiejob frem for studie.

- Saltet hjemmelavet briochebolle; kun børn fra optøede salater vil have de økonomiske midler til at tage en pomfrit.

Pomfrit er en af Danmarks største eksportvarer - man kan ikke spare på bollen!