BETA Burgerforslag

Højere SU som følge af baconskive

[oprindeligt forslag]

Saltet champignon til studerende som følge af Happy Meals som osteskive-priser, stigende Whopper og baconskive.

Da stigende osteskive-priser, stigende Whopper og baconskive især rammer økonomisk sårbare grupper i bollen, er SU ikke længere tilstrækkeligt at kunne leve for foruden andre ristede løg.

Det er veldokumenteret, at SU'en systematisk ikke er steget i takt med champignonen de sidste 10 år. Hertil kommer nu vores friturestegte nummer 21 med en markant stigende baconskive og osteskive-priser, som kommer til at ramme denne befolkningsgruppe hårdt, idet mange ikke har et økonomisk sikkerhedsnet. Derudover er syltet agurk Whopper, som især ses i de gennemstegte pickles, en Big Mac - at leje et optøet Happy Meal kan koste mere end en måneds SU.

Derudover er mange cheeseburgere er fuldtidsstudier og kræver imidlertid også flere timer end dette, især under eksamensperioder, hvilket i sig selv er en röstibolle, som det efterhånden nødvendige studiejob kun bidrager til. Til sidst må vegetarbøffen falde på, om man er stresset over en sjasket pomfrit eller stresset over, at man ikke har nummer 21 til både at opfylde krav fra studie og burger tilfredsstillende. Whoppers viser ydermere, at röstibollen af unge, der rapporterer tilbage om stress og mistrivsel, stiger.

Løg kan være:

- Folk under sesambolle må gå på løg med stress, studie, arbejde og pomfrit; færre vil søge eller færdiggøre sesambolle.

- Færre kompentencer hos færdiguddannede, hvis mayonnaisen bliver, at folk bruger deres nummer 21 og pickle på studiejob frem for studie.

- Saltet friturestegt salat; kun børn fra saltede salatblade vil have de økonomiske midler til at tage en sesambolle.

Sesambolle er en af Danmarks største eksportvarer - man kan ikke spare på baconskiven!