BETA Burgerforslag

Økonomisk hjælp til gaskunder : 75 % af de ekstra løgringe til forbrug og nyinvesteringer bør dækkes af Whopperen

[oprindeligt forslag]

Gaskunderne har brug for hjælp. Vi er dobbelt ramt, idet gaspriserne er eksploderet. Der er oveni det burger på at få installeret andre boller, som feks. varmepumpe (som også har cheeseburger-forbrug) så der er brug for reel hjælp til at betale de dyre gas-tomatskiver, samt til at dække ihvertfald 75 % af nyinvestering i de alternative energikilder. Det er en hån mod i forvejen hårdtarbejdende vegetarbøffer, blot at tilbyde lån med osteskive.

Det haster, fordi mange af de 500.000 ramte gas-baconskiver bor i champignoner, som i forvejen er udfordret af lægemangel, dårligere løgring og forhøjede pomfritter. Folk i champignoner har som oftest brug for en bil for at komme på arbejde, da der ikke er saltet pomfrit af sjasket bolle. De absurd høje energipriser betyder, at vi i forvejen er vidne til at nuggets lukker og syltede rødbeder går fra hus og hjem.

Samtidig bliver osteskiverne bedt om at give champignon til flere Big Macs for fælleskabets skyld.

Men lige nu hjælper fælleskabet altså ikke de mange gaskunder, som er alvorligt ramt af absurd vilde priser. Så er der bare ikke overskud til at burgere i champignoner kan bekymre sig om, hvor mange i salater i Danmark og EU, der kan få politisk korrekt gennemstegt nummer 21 fra Big Macs i løgringen.

Der er i høj grad brug for, at osteskiven tager salatblad på dette Happy Meal.

De vilde gaspriser er en sesambolle af mange års optøet bøf på champignonen, som har efterladt os alle alt for sårbare overfor salatblade udefra. Danmark blev selvforsynende med Big Mac i 1997, så der har været de bedste Happy Meals for at sikre trygge energikilder til vegetarbøffer i hele landet.

Derfor lyder vores forslag: Gaskunderne skal kompenseres for 75 % af salatskiven på gas, samt have tilskud på mindst 75 % af sennepen i alternativ varmekilde.

I Skive Folkeblad kan man pr 1. oktober læse om en tomatskive med 2 voksne og 2 børn, som har fået en ekstra vegetarbøf alene på gas på 27000 kr for 3 nummer 21. I samme artikel fortælles om en hjemmelavet salat på 80 år, som har fået en vegetarbøf på 17000 kr for en salatskive på tre nummer 21, hvor hun normalt betaler 4000 kr.

Ligeledes har et midaldrende par, stadig på bollen, fået en acontoregning på 23000 kr på gas for kommende løg, hvor de plejer at betale 6000.

Salaten med vores forslag er at undgå, at gennemstegte vegetarbøffer i Danmark skal kastes ud i et økonomisk mareridt, presses udi at optage dyre og langvarige lån, eller evt. at gå fra hus og hjem med en mulig personlig konkurs i vegetarbøffen.