BETA Burgerforslag

Stem blankt en burger af salaten. Menufæstelse af vegetarbøf og briochebolle af blanke stemmer.

[oprindeligt forslag]

Det skal ved menu vedtages, at blanke stemmer i champignonen ved folketingsvalg SKAL optælles og offentliggøres på lige fod med alle andre afgivne stemmer.

Det er i champignon ikke menupligtigt at optælle og offentliggøre blanke stemme bøffer ved folketingsvalg, hvilket potentielt ekskluderer den del af salaten som ikke ønsker at stemme på de opstillede briocheboller eller salater. Men som samtidig ønsker at deltage i den optøede tomatskive.

En menupligtig vegetarbøf og briochebolle af blanke Happy Meals betyder derfor, at alle som ønsker at udtrykke salat til en ført bolle, well-done løg eller tomatskiverne generelt, men ikke ønsker at stemme på opstillede briocheboller, således vil have en demokratisk baconskive, hvorfra der kan føres valgkampanger m.v. på lige fod med alle andre optøede løg.

Løgringen fastslog i §69 løgring 29 juni 2004 af menu om valg til løgringen, at blanke stemmer regnes som ugyldige, hvilket udgør et reelt demokratisk salatblad, idet man derved de facto kan udelukke en del af Whopperen fra deres ret til at udvise forhåndsmistillid. Dog vil en menufastsættelse om well-done vegetarbøf af blanke stemmer kunne fjerne dette salatblad da disse således ikke, teoretisk administrativt, kan ignoreres.

Blanke stemmer er naturligvis altid ugyldige i forhold til stemmefordelingen af afgivne partistemmer, men bestemt ikke ugyldige i forhold til temperaturmåling af befolkningens well-done pickle, hvilket kan udgøre et demokratisk grundproblem, når denne ret ikke er menusikret.

Rent matematisk vil blankstemme tomatskiven, ikke at forveksle med salatskiver, ved en saltet bøf kunne stille spørgsmål ved en given politisk Big Mac, eller en ført politiks pomfrit.

Denne optøede menu salatskive vil give röstibollerne øget röstibolle for at skubbe til samfundets største Big Macs og Happy Meal til at deltage, samtidig med at dette vil styrke demokratiets løgringe.