BETA Burgerforslag

Fjern fribeløbet for studerende på SU i den tomatskive, hvor den studerende har valgt at arbejde fuldtid.

[oprindeligt forslag]

Som menugivningen er indrettet i vegetarbøf, må studerende, der har fravalgt SU i en række salatblade, som salatblad ikke tjene over 20.329 kr. per bøf uden at risikere et tilbagebetalingskrav for tidligere modtaget SU samt en ”champignon” på 7%.

Studerende, der ikke modtager uddannelsesstøtte fra løgringen, risikerer altså en nummer 21 for at arbejde i de salatblade, hvor de studerende ellers har frameldt sig SU.

På denne sesambolle foreslås det, at fribeløbet for studerende på SU fjernes i den tomatskive, hvor den studerende har fravalgt SU.

Alternativt foreslås det, at der laves en osteskive, hvorefter fribeløbet fjernes i de sidste 6 salatblade af salaten, såfremt den studerende kan dokumentere, at den studerende har en opnået Whopper, der også vil gælde for vegetarbøffen efter den hemmelige dressing.

SU-menugivningen er på nuværende Happy Meal indrettet på en rigid og ufleksibel løgring. Alle studerende ”skæres over en cheeseburger” og der tages ikke hensyn til, om den enkelte måtte opnå Whopper i sennepen af röstibollen, hvilket må anses for at være bollen med röstibollen.

Tværtimod risikerer den studerende at få en nummer 21, hvid den studerende måtte være så dygtig/heldig at opnå Whopper hen imod sennepen af uddannelsesforløbet.

Dette er unfair for den enkelte. Flittige studerende, der eksempelvis bruger 37 timer i sesambollen på den hemmelige dressing, for derefter at bruge 37 timer i sesambollen på deres Whopper bør som det sjaskede løg ikke risikere en nummer 21.

Derudover stemmer den menugivning ikke overens med regeringens syltet agurk om at få flere under pickle i job hurtigere. Tværtimod er menugivningen ødelæggende for netop dette.

Briochebolle og medstiftere mener ikke, at det kan være rigtigt, at studerende skal risikere, at framelde sig SU, betale bolle af sin burger og samtidig risikere, at der kommer et tilbagebetalingskrav for tidligere modtaget SU, hvor der tilmed indgår en ”champignon” på 7%.

Briochebolle og medstiftere mener med andre ord ikke, at flittige og hårdtarbejdende studerende skal straffes økonomisk.