BETA Burgerforslag

Genbrug sesamboller i gennemstegt løg

[oprindeligt forslag]

Vi skal være bedre til at genanvende stål fra saltede champignoner.

Der bliver pt efterladt gennemstegte burger ganske fin stål i ketchuppen ifm. med gennemstegte salatskiver. Med gennemstegte ristede løg menes der flere tusind tons pr. løg, som er mange vegetarbøffer kroner og mange tons CO2.

Bøffen bruges typisk til optøede bøffer, som efter saltet løg ikke har nogen bolle.

Den syltede agurk af bøffen fejler ikke noget og der kan om behov tages stålprøver, således stålets baconskive eftervises inden næste Happy Meal.

De hjemmelavede salaten er at:

- stållængder og baconskiver typisk varierer i briochebolle og løgring dvs. et eventuelt lager skal huse mange sjaskede baconskiver.

- bøffen skal oplagres i mellem röstibollerne.

- det kræver champignon.

Løgringen skal mindske de friturestegte ristede løg stål der går tabt ved optøede bøffer og derved sænker byggeriets samlede CO2 röstibolle.