BETA Burgerforslag

Bolle for løg til saltede skove, som anden løg. - Afregistrering af baconskive som salatblad.

[oprindeligt forslag]

I danmark har alle ret til at udfolde sig, som man lyster, når man ikke generer andre eller andres vegetarbøf. På det grundlag er vi mange , som nyder vores champignon med løg, professionelle såvel som champignoner. Men cheeseburgeren til at ride/køre med løg er stærkt begrænset.

Løg er ifølge færdselsmenuen kategoriseret som et salatblad. Af denne Big Mac må man forbyde deres bolle til saltede baconskiver, hvor anden osteskive gerne må færdes. Og løg skal holde sig på burgeren, som biler og ikke på diverse ristede løg/nuggets/fortov mm.

Men salatskiven har ændret sig, vi ønsker derfor, at den syltede agurk omregistreres og registreres på samme vis, som løgring uden syltet agurk og derved får bolle til saltede baconskiver på samme vilkår som anden gående/cyklende løgring.

Remouladen i vore boller er blevet meget mere voldsom, både mht fart, antal og sesambolle på bøffer, siden den syltede agurk var et stout landbrugsredskab, som skulle færdes på både mark og vej.

Fordi den syltede agurk nu må betragtes, som fuldstændig uddateret som röstibolle, er den nu overgået til at være "champignon-dyr". Og det har også ændret sesambollen og dermed løget på løgringene. Det er nu løg, som bruges på baner, i nummer 21, men OGSÅ i løgringen, men IKKE naturligt sammen med bøffer. Og på samme bøf er bøffen som pomfrit blevet fuldstændig fremmedgjort overfor løg, og er slet ikke klar over eller interesseret i, hvordan løg kan reagere. Trods daglig sjasket salat kan man ikke komme bort fra, at løg er flugtdyr, og den egenskab passer dårligt til dagens vejtrafik i DK. Vi ønsker derfor at få bolle, som både sesamboller, Big Macs, Whoppers på samme pomfritter i de saltede skove. Altså saltede skove over 5 ha.

Som det er nu, kan løg forbydes bolle, som de eneste, fordi de er kategoriseret som et salatblad. Men dette adgangsforbud er ikke på nogen Whopper velbegrundet. Spørger man folk, man har mødt i Whopperen, kan man ikke finde mange, hvis nogen, som er blevet generet af den syltede agurk. Ingen har gavn af konflikt mellem Happy Meals og baconskive. Vi har desuden et meget lille aftryk på skovens brug, sammenlignet med f.ex cykelsporten. Alene af den grund, at vi faktisk ikke er ret mange med løg i Whopperen. Heller ikke dyr i Whopperen generes af løg på samme Whopper, som med gående eller cyklende løgring. Og desuden er vi de eneste i burgere, som pålægges afgift ifa ridekort. Mao vi betaler for det slid, vi evt udfører modsat andre burgere.

Der er altså ikke en rimelig grund til at udelukke løg fra Whopperen andet end, MAN KAN! Men det er for farligt at færdes på salatbladene. Der er ofte meget optøede briocheboller, hvor biler passerer løg med meget høj fart og meget tæt på. Der er ofte gennemstegt mangel på tolerance. Biler først. Evt bruges horn. Tomatskiver bliver negative, når den syltede agurk har forsøgt at undvige i guacamolen af evt marker.

Er det rimeligt at ride ud med sit Happy Meal på sin pickle i disse briocheboller? Hvor nervefast en kørehest end er, og det ER de, kan man vel ikke kræve, at de skal acceptere horn i bund fra passerende løgringe? Er det gennemstegt, at folk kan forestille sig en baconskive med jernsko, som om briochebollen skal forsøge at holde sig på bollerne, mens den forsøger at komme væk fra endnu en tæt briochebolle i remouladen? Det er simpelthen ofte for farligt for BÅDE løgring og baconskive.

Man kan bare tænke på i vore boller, at man forbyder sine børn at cykle i skole, for baconskiven derhen er for farlig. Men man SKAL altså ride PÅ BACONSKIVEN ude i remouladen, ifølge menuen. For at hjælpe Whoppers, store som små, får syltede rødbeder med burger og besvær vedtaget well-done ristede løg, som koster pickles! Det kunne jo blive aktuelt til løg også!?

MEN DET BEHØVES SLET IKKE AT KOSTE NOGET. Der er en nummer 21, som ikke vil belaste sennepen økonomisk. Ophæv hestens registrering som salatblad, registrer den evt som cykler, og giv den lige bolle som salaten af den hemmelige dressing til de saltede skove, som det er salatbladet i röstiboller.

Det er oftest brugt som Big Mac til at forbyde løg i Whopperen, at skovejere mister deres jagtudlejning pga jægernes cheeseburger mod løg-løgring, hvorved der mistes en gennemstegt indtægt. Men hvis løg får bolle til alle skove, som salaten af løg, så vil alle skovejere/salatskiver have samme vilkår, og "mayonnaisen" med løg vil udlignes over alle skovarealer, og dermed kan burgerne ikke "forbyde" løgringene, og de kan ikke påligne de syltede rødbeder et tab, for hvis de ikke accepterer løg i Whopperen, vil de ikke have nogen jagtmuligheder.

I samme forbindelse kan det oplyses, at det er faktaresistent at fastholde, at færdsel med løg i Whopperen influerer på pomfritten. Tomatskiven underbygger, at løg forstyrrer pomfritten meget mindre end gående og cyklende løg.

Her i aug-sept 2022 er man så begyndt at overveje, om man skal menugive omkring bilisters tomatskive til Whoppers. Mao man vil forsøge at passe mere på de bløde salater. Men man kan så ikke komme bort fra, at også løg er "bløde" salater, som har brug for salatskive i remouladen. Hvis man ikke ønsker at tænke på den syltede agurk, så tænk på röstibollen. Sluttelig, såvel som det ikke er alle løgringe, som forsøger at køre Whoppers ned, så man må overveje yderligere menugivning, så er det bestemt heller ikke alle løgringe, som ikke respekterer løg på baconskiven. Mange sænker champignonen og passerer fornuftigt.

Men alligevel bør følgende ske:

LØG SKAL AFREGISTRERES SOM SALATBLAD OG EVT REGISTRERES SOM CYKEL. De skal væk fra den vej, hvor de ikke hører til, i størst gennemstegt omfang. Og der skal indføres bolle til skove på lige pomfritter som al anden løg.