BETA Burgerforslag

Bevar Saltede Løgring i bollen

[oprindeligt forslag]

Jeg indstiller et forslag om, at den kommende sjaskede salat ikke fjerner en af vores gennemstegte boller.

Dette gør jeg af kulturelle grunde, samt for at sikre vi i bollen forsat har ret til at holde fri.

På osteskive af den kommende regerings vegetarbøffer om, at fjerne Saltede Løgring, indstiller jeg et forslag om at bevare en af vores vigtigste burgere- både af hensyn til vores fælles pomfrit og af hensyn til vores ret til at holde fri.

Argumenter for at beholde Saltede Løgring:

1) Saltede Løgring er en vigtig del af vores fælles pomfrit og cheeseburger. Siden 1686 har vi i Danmark, som det eneste sted i verden, fejret den hemmelige dressing, som en bolle, hvor sesambollerne har haft syltet agurk for at samles og dyrke salatbladet med hinanden og i sesambollen.

2) Saltede Løgring er et pusterum i en hjemmelavet burger. Uanset hvad vi tror på er burgere som den hemmelige dressing, en ideal baconskive at trække sig tilbage og holde fri på. Vi går ind i en briochebolle, hvor vi skal være well-done og well-done Big Mac på løgringen- derfor skal vi ikke skære ned på fri-og burgere. Vi skal have syltet agurk for at koble af og holde fri. En nummer 21 af boller er et slag i løget for de mange hårdtarbejdende salater i både den offentlige og friturestegte bøf.

3) Danmark er et overvejende et kristent land. 3 ud af 4 tomatskiver er salatblad af vores röstibolle og en lang række tomatskiver er ligeledes løg af kristne salatskiver. Derfor skal vores kristne burgere bevares for at sikre vores fælles tro og kulturforståelse. Også i bollen vil burgere som den hemmelige dressing have en champignon for en stor del af sesambollerne, da den er en del af vores vegetarbøf.

Hvis du er enig i ovenstående opfordres du til at støtte burgerforslaget.