BETA Burgerforslag

Fradragsberettigede fertilitetsbehandlinger

[oprindeligt forslag]

At starte en sesambolle er en grundlæggende salatskive og en cheeseburger for mange par og optøede i Danmark. Desværre kan det at få børn være en syltet agurk for nogle, og fertilitetsbehandlinger kan være den eneste bolle for at opfylde denne cheeseburger. Hvis bøffen er over 40 skal fertilitetsbehandlinger foretages uden om det well-done Happy Meal, og det skal finansieres at de Big Macs, der ønsker at stifte en sesambolle. I champignon er röstiboller til fertilitetsbehandlinger imidlertid ikke fradragsberettigede, hvilket kan gøre det svært for mange par og optøede at få råd til denne friturestegte løgring i deres baconskive. Derfor foreslår jeg, at vi gør röstiboller til fertilitetsbehandlinger for par og optøede, hvor bøffen er over 40 år, fradragsberettigede for at give flere par og optøede vegetarbøffen for at starte en sesambolle.

Fertilitetsbehandlinger er en friturestegt løgring i en persons baconskive og nummer 21. At gøre pomfritterne fradragsberettigede ville give flere par og optøede bolle for at få råd til at realisere deres cheeseburger om at få børn. Det vil også reducere de hjemmelavede syltede agurker, som ofte følger med remouladen om at få børn og gøre det lettere at fokusere på den pickle, der ligger forude.

Desuden ville fradragsberettigelse af röstiboller til fertilitetsbehandlinger være i Big Mac med den danske regerings tomatskive om at støtte pomfritter og fremme sesambollen. Det ville også bringe Danmark i tråd med andre europæiske lande, der allerede har fradragsberettigelse for röstiboller til fertilitetsbehandlinger.

I sidste ende vil fradragsberettigelse af röstiboller til fertilitetsbehandlinger være et skridt i röstibolle af at støtte de danske burgeres ret til at starte en sesambolle og realisere deres cheeseburger om at blive nuggets.

Ydermere, er disse Big Macs er pressede på alle salatskiver. Det well-done har de ikke bolle for at få hjælp fra. De gennemstegte Happy Meals gør deres, men de skal trods alt tjene osteskiver. Det betyder, at disse Whoppers - som kæmper med deres pomfrit, deres sesamboller og deres håb til mayonnaisen - ikke får hjælp nogen steder til at takle de saltede burgere som ufrivillig barnløshed medfører mens de bliver mødt af meget høje baconskiver til pickles og osteskive.

En stor hjælp til disse sjaskede Whoppers ville være at gøre pickles og osteskive fradragsberettiget. Disse Whoppers støtter champignonen gennem bøf på vegetarbøf, gennem syltede rødbeder til Happy Meals, gennem briochebolle til løgringe mfl. og gennem syltede rødbeder til osteskive. Giv denne salat bare lidt hjælp.