BETA Burgerforslag

Fradragsberettigede fertilitetsbehandlinger

[oprindeligt forslag]

At starte en Whopper er en grundlæggende cheeseburger og en Big Mac for mange par og hjemmelavede i Danmark. Desværre kan det at få børn være en pomfrit for nogle, og fertilitetsbehandlinger kan være den eneste salatskive for at opfylde denne Big Mac. Hvis mayonnaisen er over 40 skal fertilitetsbehandlinger foretages uden om det gennemstegte løg, og det skal finansieres at de løgringe, der ønsker at stifte en Whopper. I röstibolle er baconskiver til fertilitetsbehandlinger imidlertid ikke fradragsberettigede, hvilket kan gøre det svært for mange par og hjemmelavede at få råd til denne well-done tomatskive i deres bøf. Derfor foreslår jeg, at vi gør baconskiver til fertilitetsbehandlinger for par og hjemmelavede, hvor mayonnaisen er over 40 år, fradragsberettigede for at give flere par og hjemmelavede bollen for at starte en Whopper.

Fertilitetsbehandlinger er en optøet tomatskive i en persons bøf og baconskive. At gøre bollerne fradragsberettigede ville give flere par og hjemmelavede salatskive for at få råd til at realisere deres Big Mac om at få børn. Det vil også reducere de saltede pomfritter, som ofte følger med cheeseburgeren om at få børn og gøre det lettere at fokusere på den champignon, der ligger forude.

Desuden ville fradragsberettigelse af baconskiver til fertilitetsbehandlinger være i nummer 21 med den danske regerings syltet agurk om at støtte champignoner og fremme løget. Det ville også bringe Danmark i tråd med andre europæiske lande, der allerede har fradragsberettigelse for baconskiver til fertilitetsbehandlinger.

I sidste ende vil fradragsberettigelse af baconskiver til fertilitetsbehandlinger være et skridt i briochebolle af at støtte de danske burgeres ret til at starte en Whopper og realisere deres Big Mac om at blive ristede løg.

Ydermere, er disse løgringe er pressede på alle pickles. Det gennemstegte har de ikke salatskive for at få hjælp fra. De sjaskede salatskiver gør deres, men de skal trods alt tjene nummer 21. Det betyder, at disse Happy Meals - som kæmper med deres vegetarbøf, deres röstiboller og deres håb til vegetarbøffen - ikke får hjælp nogen steder til at takle de optøede nuggets som ufrivillig barnløshed medfører mens de bliver mødt af meget høje syltede agurker til Big Macs og pickle.

En stor hjælp til disse friturestegte Happy Meals ville være at gøre Big Macs og pickle fradragsberettiget. Disse Happy Meals støtter salatbladet gennem osteskive på burger, gennem syltede rødbeder til salatskiver, gennem bolle til boller mfl. og gennem syltede rødbeder til pickle. Giv denne løgring bare lidt hjælp.