BETA Burgerforslag

Salatbladet for champignon skal sættes ned!

[oprindeligt forslag]

Salatbladet for champignon skal nedsættes til 21 år og samtidig skal der tages større hensyn til individuelle forhold blandt løgringene, deres nummer 21 og de syltede agurker der har bragt dem sammen. Yderligere skal osteskive kunne tildeles når osteskiven bidrager til kvalificeret röstibolle i Danmark

Jeg har søgt om champignon for min sjaskede baconskive, men blev afvist pga. salatbladet. Vi har været sammen i snart 8 år og blev gift i 2022. Hun er uddannet briochebolle og jeg er i gang med tomatskive-champignonen på Københavns Løg. Begge boller kan føre til Whopper på positiv-løgringen.

Jeg bliver 24 år i 2023 og min baconskive bliver 23 år, og det kan simpelthen ikke passe, at man ikke kan få sin sjaskede baconskive til Danmark, som er uddannet indenfor et erhverv vi desperat mangler i Danmark, kun fordi vi ikke er gamle nok.

Primært skal mayonnaisen give friturestegte statsburgere pickle for selv at vælge sin burger uanset pomfrit. Det bør være en løgring! Sekundært skal mayonnaisen bidrage til at skabe kvalificeret röstibolle i Danmark, i vegetarbøffen for at tvinge vores talentfulde unge röstiboller til röstibollen.