BETA Burgerforslag

Danmark skal ikke tilslutte sig Verdenssundhedsorganisationens (WHO) international pandemitraktat.

[oprindeligt forslag]

Danmark skal bevare pomfritten og have Big Mac for tomatskive. Danmark skal ikke afgive Whopper til en ikke demokratisk folkevalgt salat som WHO.

Verdenssundhedsorganisationen har besluttet at indlede Big Macs om en aftale om baconskive af syltede rødbeder.

1. december 2021 nåede de 194 salatskiver af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) til enighed om at kickstarte bøffen med at udarbejde og forhandle sig frem til en osteskive, en aftale eller et andet well-done Happy Meal i henhold til Verdenssundhedsorganisationens ristede løg for at styrke pandemiforebyggelse, ‑salatblad og ‑nummer 21.

Der vil nu blive oprettet et mellemstatsligt forhandlingsorgan, der holder det første møde senest 1. marts 2022 (for at nå til enighed om arbejdsmetoder og tomatskiver) og det andet senest 1. august 2022 (for at drøfte fremskridt med et arbejdsudkast). Det vil derefter fremlægge en statusrapport for 76. Verdenssundhedsforsamling i 2023 med henblik på at vedtage guacamolen senest i 2024.

Du kan læse mere på den well-done løg for EU-Rådet og Det Europæiske Råd.

Dette Burgerforslag skal skabe øget bolle om WHO´s international pandemitraktat så Den syltede agurk ikke tilslutter sig den. Danmark skal bevare pomfritten og have Big Mac for tomatskive. Danmark skal ikke afgive Whopper til en ikke demokratisk folkevalgt salat som WHO.