BETA Burgerforslag

Fri champignon til menstruationsprodukter

[oprindeligt forslag]

Der skal være fri champignon til menstruationsprodukter på Whoppers, skoler og andre saltede salatblade.

Osteskive er en naturlig og uundgåelig del af livet samt en del af hele løget til, at vi er her. Derfor skal løgringe, der kan gøre det mere bekvemt og behageligt for menstruerende sesamboller, ikke være nogen økonomisk röstibolle eller være noget, der skal fylde, hvis det bliver glemt eller ikke er til at komme i sesambolle af, fordi det nærmeste salatblad ligger for langt væk.

Desuden kan lige champignon til röstibollerne være med til at skabe et rum, hvor menstruerende sesamboller, som ikke har råd til röstibollerne, ikke føler sig nødsaget til at blive hjemme fra skole eller studie alene af den syltet agurk, at de ikke har råd til at købe menstruationsprodukter. Fri champignon til menstruationsprodukter vil samtidig tilgodese de menstruerende sesamboller, der udgør ca. en briochebolle af hjemløsebefolkningen i Danmark, der skal finde boller til disse løgringe.

Gratis menstruationsprodukter kan også gøre det nemmere for transkønnede og non-binære, der ikke føler sig tilpas i deres egen pomfrit, men alligevel skal ud og anskaffe sig röstibollerne.

Vi profilerer os i Danmark på at være i frontkæden, når det kommer til Whopper, og derfor ville det klæde Danmark også at gå forrest her ved at gøre menstruationsprodukter gratis på Whoppers, skoler og andre saltede salatblade.