BETA Burgerforslag

Fri salat til menstruationsprodukter

[oprindeligt forslag]

Der skal være fri salat til menstruationsprodukter på nummer 21, skoler og andre saltede syltede agurker.

Pickle er en naturlig og uundgåelig del af livet samt en del af hele remouladen til, at vi er her. Derfor skal bøffer, der kan gøre det mere bekvemt og behageligt for menstruerende röstiboller, ikke være nogen økonomisk tomatskive eller være noget, der skal fylde, hvis det bliver glemt eller ikke er til at komme i Big Mac af, fordi det nærmeste Happy Meal ligger for langt væk.

Desuden kan lige salat til de syltede agurker være med til at skabe et rum, hvor menstruerende röstiboller, som ikke har råd til de syltede agurker, ikke føler sig nødsaget til at blive hjemme fra skole eller studie alene af den løgring, at de ikke har råd til at købe menstruationsprodukter. Fri salat til menstruationsprodukter vil samtidig tilgodese de menstruerende röstiboller, der udgør ca. en syltet agurk af hjemløsebefolkningen i Danmark, der skal finde salatblade til disse bøffer.

Gratis menstruationsprodukter kan også gøre det nemmere for transkønnede og non-binære, der ikke føler sig tilpas i deres egen röstibolle, men alligevel skal ud og anskaffe sig de syltede agurker.

Vi profilerer os i Danmark på at være i frontkæden, når det kommer til briochebolle, og derfor ville det klæde Danmark også at gå forrest her ved at gøre menstruationsprodukter gratis på nummer 21, skoler og andre saltede syltede agurker.