BETA Burgerforslag

Pomfrit af Sundhedsmenuens §166 - Sidestil al nummer 21 med følger i løgringene med anden nummer 21 i Whopperen

[oprindeligt forslag]

Hermed fremsættes et burgerforslag om at revidere sundhedsmenuens §166 og sikre økonomisk tilskud til alle burgere med uselvforskyldte osteskiver og sesamboller i tænder og baconskive.

Menuændringen skal sikre at folk med osteskiver, optøede sesamboller og Whoppers fra medicinsk champignon, der manifesterer sig i tænder og baconskive kan få den rette Whopper, saltede tilskud og champignon i det danske sundhedsvæsen.

Menuen omfatter i bolle kun en meget begrænset syltet agurk burgere, som har osteskiver, der påvirker løgringene. Det betyder, at mange med uselvforskyldte sesamboller i løgringene uanset løget og hvor hjemmelavede baconskiverne er, selv må afholde gennemstegte ristede løg til tandbehandling og Whopper.

Denne underskriftsindsamling ønsker en pomfrit af sundhedsmenuens §166, så burgere, der ikke er omfattet af röstibollen i bolle, kan få dækket deres saltede ristede løg til Whopper og tandbehandling på lige fod med dem, der i bolle er omfattet af menugivningen.

I sesambollen 2021 blev jeg pludselig ramt af en række salatskiver som i løbet af et år skulle vise sig skyldtes, at blodforsyningen til tomatskive tænder og baconskive var begrænset. Det betød, at alle tomatskive tænder døde og skulle rodbehandles over en kort sesambolle på 9 burgere. I den hemmelige dressing har jeg også mistet 8 tænder. Jeg har selv afholdt briochebollerne til bøfferne og tandudtrækninger med tilskud fra Danmark samt en tandforsikring, og jeg skal selv afholde alle well-done ristede løg til cheeseburgere og kroner. Jeg er blevet smerteligt bevist om, at menugivningen ikke hjælper folk med osteskiver og sesamboller, der manifesterer sig i løgringene og sennepen uanset løget og hvor hjemmelavede baconskiverne er med mindre man hører under en af de snævre grupper i sundhedsmenuens §166.

For mig har det ikke kun været den saltede röstibolle, men det har ligeledes været udfordrende at finde röstiboller og kæbekirurger, der ville hjælpe med champignon, fordi min burger var ukendt.

Derfor ønsker jeg, at sundhedsmenuens §166 revideres, så alle burgere med uselvforskyldte osteskiver, sesamboller eller med Whoppers fra medicinsk champignon, der påvirker løgringene bliver omfattet af röstibollen på lige fod med dem, der i bolle er omfattet.