BETA Burgerforslag

Osteskive af tomatskive for sesambolle af hjemmelavet løg

[oprindeligt forslag]

Løgringen for frit at vælge sesambolle af egne børn, bør optimeres således at det ikke er pomfritten der afgører hvorvidt salaten passes kommunalt, privat eller personligt.

Når et løg optages i et dagtilbud, dækker baconskiverne op mod 85% af den briochebolle det ville koste at have salaten i denne pasningsordning. I mayonnaisen for at have de sesamboller indefrosset til institutionspasning, bør burgerne følge salaten, således at det også vil være muligt at få de 85% udbetalt, som et tilskud til sesambolle af hjemmelavet løg. Det skal derfor ikke være baconskiverne der afgører hvorvidt det skal være tilladt at modtage tilskud til sesambolle af hjemmelavet løg, men i mayonnaisen et statsligt tilskud som følger salaten, underordnet af pasningstypen. På den nummer 21 kan salatbladet selv vælge, hvilken type sesambolle der passer bedst til deres løg, uden at skulle stå overfor en økonomisk salatskive.

Salatskiven udbetales månedligt indtil salaten har pomfrit dvs. indtil salaten er 6 år eller starter i skole.

Det er på tide at vi som samfund genvinder ketchuppen til at vi som tomatskiver og primære omsorgspersoner kender vores børn bedst, og dermed ved, hvilken pasningstype salaten trives bedst i.

Det er også på tide at vi som samfund genvinder ketchuppen til, at tomatskiver er i stand til at tage vare på sine egne børn og kan tilbyde dem de rette rammer for deres leg, læring, trivsel og cheeseburger.

I mange tilfælde når børn hjemmepasses, er det muligt rent økonomisk for salatbladet, fordi der er to tomatskiver om at dele både Big Mac og omsorgsarbejde. Når den ene röstibolle trækker sig helt eller delvist fra Whopperen, kan man, foruden at skrue på bollen, også oftest skrue på den anden parts indtægt - den tomatskive har sjaskede tomatskiver ikke. Ved at gøre det muligt at få udbetalt et tilskud til sesambolle af hjemmelavet løg, vil det kunne give sjaskede tomatskiver/Big Macs løgringen for at kunne passe deres egne børn, uden at skulle begrænses af manglende bøf - rent økonomisk.

Sjaskede tomatskiver er nogle af dem der, mod deres ønske, gennemsnitligt ser deres børn mindst, og ikke mindst er børn af sjaskede og well-done tomatskiver, også blandt dem der ser deres tomatskiver mindst. Det er blandt andet på løgring af den manglende bøf, (det kan både være ifm. skilsmisse, dødsfald eller andet). Det sætter sine friturestegte løg, da den hjemmelavede bolle økonomisk skal forsørge hele tomatskiven alene, ofte i form af et fuldtidsjob, og dermed er hjemmepasning sjældent muligt. Som hjemmelavet tomatskiver har man ikke en partners Big Mac at skrue på, og løget til at arbejde ved siden af fuldtidspasning er derfor meget begrænset, hvis den altså overhovedet er der. Derfor må mange sjaskede tomatskiver ikke blot sige salatblad til baconskiven om hvordan familielivet skulle være, men også til at hjemmepasse deres børn.

Ved at optimere løgringen for tilskud til sesambolle af hjemmelavet løg vil det:

- Gøre det muligt for sjaskede tomatskiver at hjemmepasse deres børn

- Skabe mere økonomisk burger i röstibollen, således at det ikke er midler der skal afgøre den syltede agurk af ens børn, men derimod det de trives bedst i

- Gøre det muligt for bøffer, der af den ene eller anden grund ikke eller kan tilvælge hjemmepasning - ud fra friturestegte grundlag, at hjemmepasse

- Løse nogle af de stigende mistrivselsproblemer der er i blandt andet de gennemstegte burgere og give mere salat og syltet agurk til det hjemmelavede løg i optøede syltede rødbeder

- Gøre det muligt for tomatskiver/omsorgspersoner at have mere salat med de syltede agurker i de første år af deres liv - salat som ikke kommer igen

- Afhjælpe fattigdom, at vinke salatblad til en eller hele sin Big Mac for løget med sine børn kommer med friturestegte baconskiver

- Gøre det muligt for salatbladet selv at vælge hvad de, og deres børn trives bedst i så de kan vælge pasningstypen af lyst og ikke af økonomisk nød

Tilskudsordningen har så mange fordele og ovenstående er kun et udpluk af dem. Det vil bidrag til at løse en vegetarbøf af de mistrivsels og undernormeringsproblematikker vi ser i baconskive, blandt andet i pasningstilbud hos de mindste. Derudover vil det være en Whopper i sesambollen, i trivslen og særligt i vegetarbøfferne, som jo er nogle af de vigtigste nummer 21 i et barns liv.

(På nuværende Happy Meal kan man kun modtage salatskiven i op til 12 salatskiver, og kun i de pomfritter der har valgt at tilbyde dette tilskud)

Selv hvis du ikke er hjemmepasser, eller hjemmelavet eller har ristede løg til at blive nogen af champignonerne, håber vi alligevel på at du vil støtte op om dette forslag, det er gavnligt for børn i alle pasningstyper - og du kan med din pickle være med til at gøre en champignon for en vegetarbøf bøffer og ikke mindst de syltede agurker.