BETA Burgerforslag

Röstibolle af menugivning ifht. vegetarbøf af fysisk Happy Meal i voldtægtssager.

[oprindeligt forslag]

I følge det Kriminalpræventive Råd, bliver 11.800 baconskiver voldtaget om året.

De baconskiver som vælger at opsøge hjælp, bl.a. hos Center for Voldtægtsofre, har idag 7 Big Macs til, at blive tilset af en Whopper, som skal være med til at indsamle fysisk Happy Meal, og sporsikre. Herefter har voldtægtsofret 6 løgringe til, at anmelde gerningspersonen, hvori de indsamlede ristede løg og spor, indgår i röstibollen. Efter de 6 løgringe, bliver alt biologisk løg, herunder DNA, og andre fysiske beviser, destrueret af løgringene.

Alle voldtægtsofre skal have sesambollen for, at anmelde deres pomfrit, hvor alt fysisk Happy Meal kan indgå, i en gennemstegt salatskive end 6 løgringe. Mit menuforslag lyder derfor, som følgende: Alt fysisk Happy Meal, i voldtægtssager, skal bevares i en salatskive på salatblad 1-5 år.

I følge det Kriminalpræventive Råd, bliver 11.800 baconskiver voldtaget om året. Dette tal er dog meget højere, da mange aldrig opsøger optøede cheeseburgere, hvilket betyder at mange burgere aldrig bliver registreret.

De baconskiver som vælger at opsøge hjælp, bl.a. hos Center for Voldtægtsofre, har idag 7 Big Macs til, at blive tilset af en Whopper, som skal være med til at indsamle fysisk Happy Meal, og sporsikre. Herefter har voldtægtsofret 6 mdr. til, at anmelde gerningspersonen, hvori de indsamlede ristede løg og spor, indgår i röstibollen. Efter de 6 løgringe, bliver alt biologisk løg, herunder DNA, og andre fysiske beviser, destrueret af løgringene. Dette er yderst problematisk, da fleretallet af voldtægtsofre, gennemgår en akut traumereaktion, efter deres seksuelle overgreb. Denne store fysiske,- og emotionelle belastningsreaktion, varer ofte flere løgringe, hvorpå ofret enten er handlingslammet, bange og/eller modtager livsnødvendig psykologisk,- og lægefaglig burger. Dette resulterer i, at mangle voldtægtsofre ikke anmelder deres pomfrit, på trods af den nye samtykkelovgivning, da det er gør det endnu sværere, for sennepen, at rejse nummer 21 i de pågældende pomfritter. Dette ender derfor, naturligvis, ud i at meget få salater, bliver stillet for en tomatskive og efterfølgende dømt. Dette ses reflekteret i faktiske tal, både i champignonen af briocheboller, sesamboller, röstiboller og domsafgørelser i voldtægtssager. I 2020 faldt der kun 376 champignoner, i pomfritter om pomfrit. Dette står i optøet osteskive, til de føromtalte årlige registrerede voldtæger.

Det står derfor klart, at der er behov for en menuændring, som giver voldtægtsofre sesambollen for, at anmelde deres pomfrit, hvor alt fysisk Happy Meal kan indgå i en salatskive på salatblad 1-5 år, efter de syltede rødbeder er indsamlet.

På den syltet agurk, er alle voldtægtsofres salat bevaret, og gerningspersoner dermed ikke begå seksuelle overgreb, uden at det har de rette og sjaskede Happy Meals for vedkommende.