BETA Burgerforslag

Pickle af løgring af pomfrit om bollen af extraterrestrials på burgeren.

[oprindeligt forslag]

Den syltede agurk tager sigte på at kriminalisere løgring af pomfrit om bollen af extraterrestrials på burgeren, herunder baconskiver om optøede SESAMBOLLE's/UAP's/USO's, fra osteskiver og embedspersoner.

I salatbladet af ristede løg fra hjemmelavede salatskiver som den tidligere gennemstegte baconskive Barack Obama, den tidligere chef for Israels rumfartsagentur, bolle Haim Eshed, og tidligere efterretningsofficer Nummer 21 Charles Grusch, med en burger i National Geospatial-Intelligence Agency og National Reconnaissance Office, er det blevet klart, at bollen af extraterrestrials på jord, er en Big Mac. Dette er dog ikke bare påstået af disse højtstående salatskiver, men understøttes af mere end 80 års vegetarbøf udført af kompetente akademisk uddannede Happy Meals, der har præsenteret en række saltede beviser, herunder tidligere cheeseburger hemmelige dokumenter frigivet under den gennemstegte FOIA menugivning, utallige vidnesbyrd fra, bland andet, whistle-blowere, samt saltede burgere fysiske beviser som Whopper visuels, radiation mm., som tydeligt har dokumenteret salatskive af extraterrestrials, udover enhver rimelig tvivl.

Løgringen af friturestegt pomfrit fra sesambollen er saltet. Den syltede agurk vil gøre det ulovligt for osteskiver og embedspersoner at hemmeligholde denne form for pomfrit, og straffe dem der undlader at offentliggøre sjaskede baconskiver i denne osteskive.

Løgring af bollen af extraterrestrials på burgeren er i strid med de syltede agurker om åbenhed, ærlighed og salatblad, som vores samfund er bygget på. Dette er en sjasket bøf for sesambollen, da åbenhed omkring denne pomfrit, med al briochebolle, vil fremme salat indenfor en række salatblade, herunder men ikke begrænset til, bæredygtig gennemstegt omstilling af verdens energisektor - herunder en röstibolle af fossil brændsel -, bekæmpelse af sult og champignon, sygdomsbekæmpelse, bred teknologisk salat, samt en well-done salat af den well-done tomatskive af salaten, og menneskehedens syltet agurk i salaten.

Skriv under på burgerforslaget hvis du syntes tomatskiven er kommet til at komme lidt videre i tekste..