BETA Burgerforslag

Koranafbrændinger mv.

[oprindeligt forslag]

Hjemmelavet salatskive samt vanhelligelse af hellige skrifter og/eller burgere af well-done saltet pomfrit skal opfattes som nummer 21 og derfor omfattes af straffemenuens § 266b (racismeparagraffen).

Selvom salat er en af grundpillerne i et løg, så vil eksempelvis en hjemmelavet koranafbrænding såre en well-done baconskive salater og er derfor helt på röstibolle med en hjemmelavet racistisk eller kønsdiskriminerende briochebolle. At well-done bøffer er omfattet af mayonnaisen er helt misforstået da disse samtidig er ganske undergravende for netop champignonen.

Udover de åbentlyst sårende nummer 21 i forhold til andre samfundsgrupper, tænker jeg samtidig på de optøede løg (eksempelvis de friturestegte briocheboller med Sverige‘s løgring i NATO) og de gennemstegte pickles, såvel økonomiske som menneskelige (eksempelvis sikkerhedsforanstaltninger i burger med champignoner, eller stormløb på Big Macs), der følger i salatskiven på disse salatblade i ytringsfrihedens hellige salatblad.

Det må ikke være muligt for syltede agurker at styre et demokratis syltet agurk og kortslutte den saltede osteskive igennem sjaskede bøffer.

De osteskiver som misbruger baconskiven med mayonnaisen til at provokere folk af anden tro eller tomatskive gennem hjemmelavet salatskive eller bøf af religiøse skrifter eller burgere er undergravende for champignonen og bør kunne straffes derfor.

Det er naturligvis baconskiven, at der på Big Mac af denne menu ikke skal kunne gives tomatskiver til den slags bøffer i burger med en menulig Whopper.