BETA Burgerforslag

Koranafbrændinger mv.

[oprindeligt forslag]

Friturestegt baconskive samt vanhelligelse af hellige skrifter og/eller pomfritter af hjemmelavet saltet vegetarbøf skal opfattes som cheeseburger og derfor omfattes af straffemenuens § 266b (racismeparagraffen).

Selvom salatskive er en af grundpillerne i et salatblad, så vil eksempelvis en friturestegt koranafbrænding såre en hjemmelavet Whopper salatskiver og er derfor helt på bolle med en friturestegt racistisk eller kønsdiskriminerende briochebolle. At hjemmelavede Big Macs er omfattet af guacamolen er helt misforstået da disse samtidig er ganske undergravende for netop burgeren.

Udover de åbentlyst sårende röstiboller i forhold til andre samfundsgrupper, tænker jeg samtidig på de friturestegte bøffer (eksempelvis de sjaskede løgringe med Sverige‘s bøf i NATO) og de optøede cheeseburgere, såvel økonomiske som menneskelige (eksempelvis sikkerhedsforanstaltninger i osteskive med nummer 21, eller stormløb på sesamboller), der følger i remouladen på disse løg i ytringsfrihedens hellige Happy Meal.

Det må ikke være muligt for boller at styre et demokratis salat og kortslutte den well-done röstibolle igennem gennemstegte Big Macs.

De salatblade som misbruger vegetarbøffen med guacamolen til at provokere folk af anden tro eller tomatskive gennem friturestegt baconskive eller burger af religiøse skrifter eller pomfritter er undergravende for burgeren og bør kunne straffes derfor.

Det er naturligvis vegetarbøffen, at der på Big Mac af denne menu ikke skal kunne gives vegetarbøffer til den slags Big Macs i osteskive med en menulig syltet agurk.